Numărul mare de comenzi din perioada aceasta poate duce la întârzieri în procesarea și livrarea coletelor. Tratăm cu prioritate fiecare comandă. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Retete din Jurul Lumii

Anghinare la cuptor cu dovleac
Anghinare la cuptor cu dovleac
Aceasta reteta aduce impreuna doua ingrediente esentiale ale bucatariei mediteraneene: inimile fragede de anghinare de la Cynara si dovleacul copt, dulce si parfumat. Prin coacerea la cuptor, cele doua isi imbina aromele intr-un amestec perfect de gusturi si texturi. Inimile de anghinare, cu notele lor si textura delicata, se alatura dovleacului caramelizat, creand un contrast fascinant, fraged si crocant. Asezonate cu ulei de masline extra virgin,... Citeste mai mult
Tempura de anghinare cu sos dulce-acrisor si aioli picant
Tempura de anghinare cu sos dulce-acrisor si aioli picant
Impresioneaza-ti invitatii cu o reteta sofisticata si plina de arome: Tempura de anghinare cu sos dulce-acrisor si aioli picant. Anghinarele Cynara, recunoscute pentru calitatea lor superioara si gustul rafinat, adauga o nota de eleganta acestui preparat. Produsele Saitaku, inspirate din bucataria asiatica, garanteaza un rezultat autentic si delicios. Aluatul tempura crocant, combinat cu anghinarele fragede, creeaza o experienta culinara de neuitat.... Citeste mai mult
Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere
Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere
Rasfata-te cu o reteta eleganta si rafinata de somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere. Somonul salbatic, cunoscut pentru gustul sau bogat si textura sa delicata, este gatit perfect pentru a pastra centrul roz si suculent. Anghinarele Cynara , de o calitate superioara, adauga un gust rafinat si o textura minunata preparatului, in timp ce caperele si untul brun ofera o nota de prospetime si aroma de nuca. Alunele de padure prajite si patrunjelul... Citeste mai mult
Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon
Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon
Savureaza o supa sofisticata si plina de arome cu aceasta reteta de supa de fasole Cannellini cu scoici, anghinare si bacon. Fasolea Cannellini este renumita pentru textura sa cremoasa si gustul delicat, fiind un ingredient esential in multe retete gourmet. Combinata cu anghinarele Cynara , recunoscute pentru calitatea lor superioara si gustul unic, aceasta supa devine un adevarat festin culinar. Adaugarea scoicilor proaspete si a baconului crocant... Citeste mai mult
Salata calda de paste cu linte
Salata calda de paste cu linte
Explorati o combinatie savuroasa si sanatoasa cu aceasta salata calda de paste cu linte. Aceasta reteta delicioasa include ingrediente proaspete si aromate, precum dovlecei, praz si rosii cherry, toate perfect combinate cu paste Fagiolini si linte nutritiva. Aromele sunt imbogatite cu un dressing de Balsamico di Modena si condiment masala, adaugand un strop de exotism. Multe dintre ingredientele necesare pentru aceasta reteta pot fi gasite pe shop-ul... Citeste mai mult
Paste din grau spelta cu unt aromatizat si rosii coapte
Paste din grau spelta cu unt aromatizat si rosii coapte
Transforma cina intr-o experienta mediteraneana autentica cu aceasta reteta delicioasa de paste din grau spelta BIO de la ALB-Gold , combinate cu legume proaspete si un unt aromatizat. Pastele din grau spelta ofera o textura usor diferita si o savoare mai intensa, completandu-se perfect cu mazarea pastai si dovleceii prajiti. Rosiile cherry coapte la cuptor adauga o dulceata subtila, iar nucile de pin prajite si ierburile proaspete contribuie la un gust... Citeste mai mult
Peste in crusta de susan cu paste si sos de curry
Peste in crusta de susan cu paste si sos de curry
Impresioneaza-ti familia si prietenii cu aceasta reteta savuroasa de peste in crusta de susan, servit alaturi de paste Gramigna fara gluten si un sos de curry aromat. Pastele Gramigna sunt ideale pentru a absorbi sosul cremos si bogat, dar poti alege pastele preferate click , in timp ce legumele proaspete si ananasul adauga o nota de prospetime si dulceata. Crusta crocanta de susan ofera o textura delicioasa fileurilor de peste, creand un contrast... Citeste mai mult
Supa in stil asiatic cu creveti si noodles Vermicelli
Supa in stil asiatic cu creveti si noodles Vermicelli
Adauga un strop de exotism in bucataria ta cu aceasta supa in stil asiatic cu creveti si noodles Vermicelli de la Go-Tan. Acesti noodles de calitate superioara sunt subtiri si delicati, perfecti pentru a absorbi aromele intense ale usturoiului, ghimbirului proaspat si ardeiului iute. Combinatia de legume proaspete si ciuperci Shiitake, alaturi de creveti sau fasii de file de vita, ofera o experienta culinara autentica si savuroasa. Aceasta reteta... Citeste mai mult
Paste svabesti cu branza si varza creata
Paste svabesti cu branza si varza creata
Bucataria svabeasca este cunoscuta pentru preparatele sale satioase si pline de arome autentice, iar unul dintre cele mai reprezentative feluri de mancare sunt pastele svabesti. Aceste paste, denumite Spätzle, sunt un ingredient esential in numeroase retete traditionale din regiunea Schwaben, Germania. Pastele svabesti Königsspätzle de la ALB-Gold sunt realizate dupa retete autentice, folosind ingrediente de inalta calitate, pentru... Citeste mai mult
Somon marinat cu ceapa caramelizata
Somon marinat cu ceapa caramelizata
Pentru o masa sofisticata si usor de preparat, aceasta reteta de somon marinat cu ceapa caramelizata Hida este alegerea perfecta. Combinatia de arome proaspete si dulci creeaza un echilibru perfect, transformand o simpla bucata de somon intr-un deliciu rafinat. Marinada de lamaie, mustar si ghimbir adauga somonului o nota picanta si aromata, in timp ce ceapa caramelizata Hida completeaza preparatul cu o dulceata subtila. Perfecta pentru 1-2 persoane,... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!