Produse fara gluten

Glutenul este o familie de proteine care se afla in general in grau, orz, secara si spelta.
Numele sau provine de la cuvantul latin pentru “lipici”, deoarece confera fainii obtinute din aceste cereale o consistenta lipicioasa atunci cand este amestecata cu apa.
Aceasta proprietate asemanatoare lipiciului este cea care ofera painii capacitatea de a creste atunci cand este coapta si cea care confera painii acea textura masticabila si satisfacatoare.
Se gaseste in paine, dar si in bere, in pastele fainoase si in diferite produse de patiserie. De asemenea, poate fi gasit si in diverse mezeluri, in sosuri si mai ales in sosul de soia.
Toate produsele din aceasta categorie au certificari de la producatori care atesta faptul ca sunt fara gluten si nu exista niciun fel de contaminare. Aceste certificari le gasiti in pozele de produs.  

Afiseaza: 1-24 din 266 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!