Retete Spania

Sushi Uramaki
Sushi Uramaki
Sushi Uramaki, cunoscut si sub numele de inside-out sushi, este un tip de sushi in care orezul se afla pe exterior, iar foaia de nori si umpluturile se afla in interior. Aceste rulouri sunt perfecte pentru a savura o varietate de arome si texturi, toate intr-un singur rulou. Descoperiti cum sa pregatiti Sushi Uramaki acasa, urmand reteta noastra simpla si delicioasa. Nivel de dificultate: Usor Timp de preparare: 30 min Cantitate: 4 persoane... Citeste mai mult
Paste umplute cu mousse de Jamon York
Paste umplute cu mousse de Jamon York
Pregateste-te sa explorezi o combinatie sofisticata si savuroasa cu reteta noastra de paste umplute cu mousse de Jamon York. Aceste paste cilindrice Paccheri sunt umplute cu un amestec delicios de mousse de Jamon York, carne de vitel si legume, apoi gatite intr-un sos bogat de rosii si vin rosu. Asezonate cu ierburi aromatice precum oregano si busuioc, si gratinate cu branza rasa, aceste paste devin un fel principal perfect pentru o cina eleganta... Citeste mai mult
Spaghete cu mousse de Jamon Curado
Spaghete cu mousse de Jamon Curado
Spaghetele cu mousse de Jamon Curado sunt o combinatie eleganta de paste al dente si un sos cremos, bogat in arome datorita suncii maturate. Textura fina a mousse-ului se imbina perfect cu pastele, iar notele subtile de ceapa adauga profunzime gustului. Feliile delicate de Jamon Curado ofera un contrast vizual si aromatic placut, transformand acest fel de mancare intr-o experienta culinara deosebita. Nivel de dificultate : Us or Timp de preparare... Citeste mai mult
Sandvis cu salata de anghinare marinate, oua si cartofi
Sandvis cu salata de anghinare marinate, oua si cartofi
Acest sandvis aduce laolalta arome vibrante si texturi contrastante, combinand prospetimea salatei de anghinare marinate cu cremozitatea oualelor si consistenta cartofilor. Anghinarele marinate, cu gustul lor proaspat si acidulat, ofera o baza rafinata pentru acest sandvis, adaugand un plus de savoare. Ouale fierte si cartofii completeaza armonios acest amestec, oferind un contrast subtil intre gusturile delicate si textura crocanta a chiflei. Sandvisul... Citeste mai mult
Tocanita de pui si anghinare cu masline
Tocanita de pui si anghinare cu masline
Aceasta tocanita savuroasa aduce laolalta puiul fraged, inimile delicate de anghinare Cynara si maslinele aromate, intr-un dans de arome autentice mediteraneene. Bucatile de pui sunt rumenite usor, pentru a obtine o crusta aurie, apoi gatite incet impreuna cu anghinare si masline intr-un sos bogat, condimentat cu usturoi, ceapa si ierburi aromatice. Anghinarea, cu textura sa delicata adauga un contrast placut cu dulceata cepei si aromele sarate... Citeste mai mult
Chiftele de quinoa si anghinare cu oua prajite
Chiftele de quinoa si anghinare cu oua prajite
Aceasta reteta reuneste chiftelele hranitoare de quinoa si anghinare cu ouale prajite, pentru un preparat delicios si plin de savoare. Chiftelele sunt crocante la exterior si fragede in interior, combinand textura usor crocanta a quinoei cu delicatetea inimilor de anghinare. Acestea sunt asezonate cu ierburi aromatice si branza pentru un gust bogat. Ouale prajite, cu galbenusul moale si cremos, se asaza deasupra, adaugand o nota de prospetime si un plus... Citeste mai mult
Anghinare, rosii, branza ricotta la cuptor
Anghinare, rosii, branza ricotta la cuptor
Acest preparat aduce impreuna ingredientele proaspete si aromate ale bucatariei mediteraneene, combinand inimile delicate de anghinare de la Cynara , dulceata naturala a rosiilor coapte si textura cremoasa a ricottei. Prin coacere, aromele se intensifica, oferind un amestec rafinat de gusturi: anghinarele devin fragede si absorb aromele ierburilor, in timp ce rosiile se caramelizeaza usor, oferind o nota dulce-acrisoara perfect echilibrata de branza... Citeste mai mult
Anghinare la cuptor cu dovleac
Anghinare la cuptor cu dovleac
Aceasta reteta aduce impreuna doua ingrediente esentiale ale bucatariei mediteraneene: inimile fragede de anghinare de la Cynara si dovleacul copt, dulce si parfumat. Prin coacerea la cuptor, cele doua isi imbina aromele intr-un amestec perfect de gusturi si texturi. Inimile de anghinare, cu notele lor si textura delicata, se alatura dovleacului caramelizat, creand un contrast fascinant, fraged si crocant. Asezonate cu ulei de masline extra virgin,... Citeste mai mult
Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere
Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere
Rasfata-te cu o reteta eleganta si rafinata de somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere. Somonul salbatic, cunoscut pentru gustul sau bogat si textura sa delicata, este gatit perfect pentru a pastra centrul roz si suculent. Anghinarele Cynara , de o calitate superioara, adauga un gust rafinat si o textura minunata preparatului, in timp ce caperele si untul brun ofera o nota de prospetime si aroma de nuca. Alunele de padure prajite si patrunjelul... Citeste mai mult
Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon
Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon
Savureaza o supa sofisticata si plina de arome cu aceasta reteta de supa de fasole Cannellini cu scoici, anghinare si bacon. Fasolea Cannellini este renumita pentru textura sa cremoasa si gustul delicat, fiind un ingredient esential in multe retete gourmet. Combinata cu anghinarele Cynara , recunoscute pentru calitatea lor superioara si gustul unic, aceasta supa devine un adevarat festin culinar. Adaugarea scoicilor proaspete si a baconului crocant... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!