Partenerii Nostri de Incredere

Oleum Crete - Kidonakis: Traditie, calitate si sfaturi pentru pastrarea corecta a uleiului de masline extra virgin
Oleum Crete - Kidonakis: Traditie, calitate si sfaturi pentru pastrarea corecta a uleiului de masline extra virgin
Oleum Crete - Kidonakis: Excelenta in Uleiul de Masline Extra Virgin Grecesc Rasfata-te cu gustul luxos al uleiului Oleum Crete, epitomul excelentei in uleiul de masline extra virgin grecesc. Obtinut direct din livezile insorite ale regiunii Messara din sudul Cretei, Oleum Crete poarta cu mandrie denumirea prestigioasa de Indicatie Geografica Protejata (IGP) din Messara (IGP Messara), simbolizand calitatea sa de neegalat si autenticitatea regionala.... Citeste mai mult
De la ingrediente naturale la produse de panificatie de exceptie: Povestea covrigilor HUOBER
De la ingrediente naturale la produse de panificatie de exceptie: Povestea covrigilor HUOBER
Ingrediente simple, traditie si respect pentru natura stau la baza procesului de productie al covrigilor HUOBER. Folosim doar materii prime organice de inalta calitate, fiecare avand o poveste unica, pentru a crea produse de panificatie delicioase si de lunga durata. Ingredientele Huober In productia produselor noastre traditionale de panificatie, folosim retete simple si procesam ingrediente de cea mai buna calitate provenite din agricultura... Citeste mai mult
Traditie si inovatie in arta prepararii covrigilor HUOBER: De la aluat la produsul final
Traditie si inovatie in arta prepararii covrigilor HUOBER: De la aluat la produsul final
Procesul de productie al covrigilor HUOBER este rezultatul unei traditii indelungate, imbinand respectul pentru retetele artizanale cu inovatia moderna. De la selectarea atenta a ingredientelor naturale si pana la coacerea si ambalarea finala, fiecare etapa este tratata cu grija si dedicare. Filozofia noastra este simpla: sa oferim produse de calitate superioara, realizate prin metode traditionale, fara a compromite principiile de baza. Astfel, covrigii... Citeste mai mult
Branza Camembert: Deliciul francez alaturi de gemul de smochine, portocale si anason
Branza Camembert: Deliciul francez alaturi de gemul de smochine, portocale si anason
Descopera minunata branza Camembert Camembert, originara din nord-vestul Frantei, este o varietate de branza cunoscuta pentru pasta sa moale, acoperita cu o crusta subtire de mucegai alb Penicillium. Istoria spune ca branza Camembert a fost facuta pentru prima data in 1791 de o fermiera care locuia in orasul Camembert si care a urmat invataturile unui preot venit din regiunea Brie. De aici provine si asemanarea cu branza Brie. Cu toate acestea,... Citeste mai mult
Branza Roquefort: Gustul regal al branzei cu mucegai albastru, perfecta alaturi de gemul de dovleac si castane
Branza Roquefort: Gustul regal al branzei cu mucegai albastru, perfecta alaturi de gemul de dovleac si castane
Descopera branza Roquefort Originara din sudul Frantei, Roquefort este un tip de branza cu mucegai albastru facuta din lapte de oaie. Mucegaiul comestibil este adaugat branzei Roquefort, oferindu-i un gust distinctiv. Cunoscută drept „Regele Branzeturilor”, legenda spune ca a fost descoperita cand un cioban, care manca paine si branza din lapte de oaie, a fost distras de o frumoasa fata care trecea pe acolo si a uitat de masa sa. Cand... Citeste mai mult
Branza de capra: Arome autentice si combinatii delicioase cu gem de fructe de padure si vanilie
Branza de capra: Arome autentice si combinatii delicioase cu gem de fructe de padure si vanilie
Descopera Branza de Capra Branza de capra este o specialitate apreciata atat in Portugalia, cat si aproape in intreaga lume. Desi exista multe tipuri diferite de branza de capra, ceea ce au toate in comun este ca sunt facute din lapte de capra. Fiecare producator adauga o nota personala procesului de fabricare a branzei de capra, ceea ce explica varietatea si aromele distincte ale acestor branzeturi. Gemul nostru Jugais de fructe de padure si vanilie... Citeste mai mult
Branza de pe insula São Jorge: Gustul unic al Azorelor, perfect alaturi de gemul de mere, stafide si scortisoara
Branza de pe insula São Jorge: Gustul unic al Azorelor, perfect alaturi de gemul de mere, stafide si scortisoara
Descopera Branza de Insula Cunoscuta nu doar in Portugalia, ci si in intreaga lume, branza de insula este o specialitate tipica a Azorelor, mai exact de pe insula São Jorge. Se spune ca productia acestui deliciu irezistibil a inceput in urma cu aproximativ 5 secole, fiind favorizata de conditiile climatice fantastice atat pentru productia de pasuni, cat si pentru introducerea vitelor, ceea ce a favorizat productia de branza, pentru a valorifica... Citeste mai mult
Branza Parmesan: Gustul autentic al Italiei si combinatia perfecta cu gemul de mere, stafide si scortisoara
Branza Parmesan: Gustul autentic al Italiei si combinatia perfecta cu gemul de mere, stafide si scortisoara
Descopera Branza Parmesan Foarte tipica pentru Italia, branza Parmesan este o referinta pentru toti iubitorii de branzeturi si este de obicei prezenta in toate bucatariile. Gustul sau unic este acum apreciat in fiecare colt al lumii, dar adevaratul Parmesan provine doar din regiunea „Reggiano” din Italia. Aceasta branza este de obicei facuta din laptele vacilor Holstein-Friesland, dar laptele ideal pentru productie provine de la vacile... Citeste mai mult
Branza Serra da Estrela: Perfecta alaturi de gemul de dovleac si castane de la Jugais
Branza Serra da Estrela: Perfecta alaturi de gemul de dovleac si castane de la Jugais
Descopera Branza Serra da Estrela Facuta de mainile satelor montane cu sute de ani in urma, Branza Serra da Estrela este astazi una dintre cele mai apreciate branzeturi. Ceea ce diferentiaza aceasta branza de altele este faptul ca este produsa exclusiv din laptele ovinelor din rasa Bordaleira Serra da Estrela, care este coagulat cu ajutorul florii de ciulin (o planta tipica regiunii). Dar, pe langa ingrediente, producerea acestei branze necesita... Citeste mai mult
Povestea de succes Estilo Kiki: Cum o reteta de rosii prajite a devenit o afacere de familie Gourmet
Povestea de succes Estilo Kiki: Cum o reteta de rosii prajite a devenit o afacere de familie Gourmet
Intr-o mica bucatarie din satul Fontanars dels Alforins, in anii '60, o mama dedicata, cunoscuta cu afectiune drept Kiki, pregatea cu rabdare o reteta care avea sa devina emblema familiei sale. Cu rosii proaspat culese din gradina proprie, un foc domol si o lingura de lemn, Kiki a creat o reteta de rosii prajite - Tomate Frito - atat de speciala, incat a devenit rapid nelipsita de la mesele festive. Aceasta reteta, nascuta din pasiune si dedicare,... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!