Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon

Supa de fasole Cannellini cu scoici,anghinare si bacon

Savureaza o supa sofisticata si plina de arome cu aceasta reteta de supa de fasole Cannellini cu scoici, anghinare si bacon. Fasolea Cannellini este renumita pentru textura sa cremoasa si gustul delicat, fiind un ingredient esential in multe retete gourmet. Combinata cu anghinarele Cynara, recunoscute pentru calitatea lor superioara si gustul unic, aceasta supa devine un adevarat festin culinar. Adaugarea scoicilor proaspete si a baconului crocant aduce un plus de savoare si rafinament, facand din aceasta supa o alegere perfecta pentru o masa speciala. Ingrediente proaspete si de calitate, cum ar fi uleiul de masline extravirgin Oro Bailen, completeaza acest preparat delicios.


Nivel de dificultateMediu        
Timp de preparare: 30min     
Cantitate4 persoane


Ingrediente necesare:

  • 2 linguri ulei de masline extravirgin Oro Bailen

  • 4 felii de bacon, taiate felii subtiri

  • 1 ceapa mare, tocata marunt

  • 1 catel de usturoi, tocat marunt

  • 1 bulb de fenicul, taiat în cubulete

  • 3 frunze de varza kale

  • Un varf de cutit de sare

  • 2 conserve 400gr fasole cannellini, scurse si clatite

  • 4 borcane de 180gr inimioare de anghinare marinate Cynara, scurse si taiate in doua

  • 500ml supa de pui, pot fi folosite si cuburi pentru supa

  • 24 scoici (little neck sau scoici manila)

  • 250ml vin alb
     

Mod de preparare:

  1. Se incalzeste o tigaie de fonta, de dimensiune normala, la foc mediu. Adaugati uleiul de masline extravirgin Oro Bailen si baconul. Se gateste pana cand devine auriu si crocant. Faramitati-l si lasati-o deoparte.

  2. Adaugati in tigaie ceapa, usturoiul, feniculul, toate tocate marunt, si un varf de cutit de sare si gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, timp de 10 minute sau pana cand se inmoaie, dar sa nu se rumeneasca prea tare. Adaugati varza kale si gatiti timp de 2 minute. Adaugati fasolea, anghinarele si supa de pui. Aduceti amestecul la fierbere si gatiti inca 10 minute.

  3. Incalziti o oala medie la foc mediu-mare. Adaugati scoicile si vinul alb. Acoperiti oala si gatiti, scotand scoicile din oala imediat ce se deschid. Unele s-ar putea sa se deschida mai repede decat altele, asa ca verificati si scoateti-le in mod constant, pe rand. Aruncati scoicile nedeschise.

  4. Strecurati lichidul in care ati gatit scoicile si adaugati-l la fasole. Adaugati scoicile, amestecati si serviti-le acoperite cu baconul faramitat.


Instructiuni video:
Postarea urmatoare Postarea anterioara
  • M A

    Marin Andreea

    quot

    ⭐⭐⭐⭐⭐
    Foarte gustos.
    Cei de la magazin au ambalat bine produsele

  • M B

    Maria Felicia Bratu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
     
    Rapiditate, promptitudine, produse de calitate si personal calificat. Recomand cu toata increderea. Daca ar fi mai multi ca voi, Romania ar fi alta. Va multumim.
  • M A

    Monia Antohe

    quot Comanda sosește mereu rapid, toate produsele sunt foarte atent ambalate, produsele sunt de f buna calitate, comunicare foarte buna cu angajații EIH.
  • S C

    Smaranda Constantinescu

    quot Ma bucur mult ca am descoperit acest magazin. Pana acum toate produsele comandate au fost exceptionale.
  • C M

    Ciobotia Maria

    quot Produse super, livrare super, totul foarte bine. Diversitate si grija, multumesc!
  • V B

    Viorel Bucur

    quot Un produs peste așteptări.Reactie rapidă în preluarea comenzii și livrare.Cu siguranță voi reveni cu alte comenzi.
  • I D

    Ioana Durbaca

    quot Produsele corespund cu descrierea. Comanda a venit rapid. Recomand!
  • M F

    Mihail Fildan

    quot Livrare prompta, produse de calitate.
  • O P

    Ovidiu Popescu

    quot Superrrrr!
  • A G

    Alin Grecu

    quot Promptitudine, corectitudine, sigur voi mai comanda și alta data
  • C A

    Corneliu Apopei

    quot Produse foarte bune si rapiditate in trimiterea produselor. Voi mai vizita site-ul dumneavoastra.
  • N G

    Navlau Ghiulfidan

    quot Produse de calitate ! Nota 10+ Gusta si nu vei regreta!
  • P G

    Plop Gabriela

    quot Îmi plac produsele pe care le aveți, voi mai cumpăra pt. că nu se găsesc oriunde. mulțumesc!
  • D S

    Diana Stanciu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Supa Miso este neașteptat de bună și poate fi folosită ca bază pentru o grămadă de varietăți de supe.
    Amestecul pentru burgeri vegani este foarte ușor de folosit, dintr-o pungă am făcut șase burgeri și sunt foarte buni ca textură, gust și sațietate.

     
  • C S

    Cristina Alexandra Stancescu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Foarte multumita de servicii, livrare rapida si impecabila, produse de inalta calitate.
    Recomand oricui maslinele Kalamata Fos, the best. Recent le-am incercat si pe cele verzi si pasta de masline Kalamata.
    Foarte, foarte bune!

     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!