Daca esti in cautarea unei gustari delicioase si rapide, aceste vinete pane San Jacobos cu sunca, branza si ardei caramelizat sunt alegerea perfecta. Cu un nivel de dificultate usor si un timp de preparare de doar 30 de minute, aceasta reteta combina texturi crocante si arome bogate pentru a crea un deliciu culinar. Feliile de vanata prajite sunt umplute cu sunca, branza topita si ardei caramelizat Hida, apoi sunt trecute prin faina, ou batut si pesmet panko pentru a obtine o crusta crocanta si aurie. Servite imediat dupa prajire, aceste vinete pane San Jacobos sunt perfecte pentru a impresiona familia si prietenii.
Nivel de dificultate: Usor
Timp de preparare: 30min
Cantitate: 5 persoane (5 bucati)
Ingrediente necesare:
-
1 vanata taiata felii
-
5 felii mici de sunca
-
5 felii mici de branza topita
-
ou batut
-
Faina
-
1 borcan de ardei copt caramelizat Hida
-
Sare si piper
Mod de preparare:
-
Se asaza o felie de vanata si se adauga deasupra o felie de sunca si o felie de branza, sa nu depaseasca marginile vinetelor. Deasupra se adauga ardeiul caramelizat si se acopera cu o alta felie de vanata.
-
Repetati procesul pana cand vinetele sunt terminate.
-
Treceti feliile de vinete prin faina, apoi prin ou batut, cu sare si piper si, in final, in pesmet.
-
Prajiti vinetele in baie de ulei pana cand se rumenesc si serviti imediat.
Instrucțiuni video: