Pentru cei care iubesc burgerii, aceasta reteta de hamburger cu carne de vita Angus, ceapa caramelizata Hida si maioneza sriracha este alegerea perfecta. Simplu de preparat in doar 30 de minute, acest burger combina aromele bogate ale carnii de vita Angus cu dulceata cepei caramelizate si picantele maionezei sriracha. Baconul crocant si branza topita adauga un plus de savoare, in timp ce chifla prajita completeaza perfect acest deliciu culinar. Ideal pentru o masa rapida si satisfacatoare, acest hamburger va deveni cu siguranta un favorit.
Nivel de dificultate: Usor
Timp de preparare: 30min
Cantitate: 1 persoana
Ingrediente necesare:
-
2 linguri de ceapa caramelizata Hida
-
175 gr. carne tocata de vita Angus
-
1 lingurita ceapa pudra
-
1 lingurita usturoi pudra
-
Piper
-
Sare
-
2 felii de sunca
-
2 felii de branza
-
2 linguri de maioneza sriracha, da un click si alege sortimentul preferat!
Mod de preparare:
-
Se amesteca intr-un bol carnea tocata, ceapa si usturoiul pudra, piperul si sarea. Puneti amestecul intr-o presa de hamburger si aplatizati-l.
-
Puneti putin ulei intr-o tigaie si gatiti carnea dupa bunul plac. Dupa ce este gata, adaugati in tigaie chifla si prajiti-o 2 minute pe fiecare parte.
-
Prajiti baconul pana cand acesta devine crocant.
-
Puneti partea de jos a chiflei pe o farfurie si intindeti maioneza sriracha deasupra. Apoi puneti hamburgerul in mijloc si asezati deasupra feliile de branza si bacon.
-
Apoi adaugati doua linguri de ceapa caramelizata Hida si puneti deasupra salata si cealalta jumatate de chifla.
Instructiuni video: