Toate comenzile primite între 3 și 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai! Paște Fericit și Sărbători Luminate alături de toți cei dragi!

Supa Ramen de pui cu tăieței

Supa Ramen de pui cu tăieței

Supa Ramen de pui cu tăieței, o experiență culinară ce aduce esența Japoniei în bucătăria ta. Savurează tăiețeii perfect gatiti al dente și puiul suculent, cu ingrediente selectate meticulos de la Saitaku. O alegere excelentă pentru a te bucura de o masă de calitate, plină de gust și rafinament.

Timp de gatire: 45 minute   Cantitate: 2 portii

Ingrediente necesare:


 Pentru pui:

  • 2 piepți de pui (cu piele)

  • 1 linguriță de piper negru

  • 1 linguriță de sare

  • 1 lingură de unt nesărat


Pentru supa ramen:

Pentru ouăle încondeiate (opțional):

  • 2 ouă medii

  • O cratiță cu apă rece

  • Bol cu apă rece și gheață
     

Pentru servit:


Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 190ºC / 375ºF. Topește untul într-o tigaie mare, potrivită pentru cuptor, pe plită, la foc mediu. Asezonați piepturile de pui cu sare și piper, apoi adăugați-le în tigaie cu pielea în jos. Gătiți timp de aproximativ 5-7 minute, până când pielea capătă o culoare aurie, înainte de a-l întoarce și de a găti cealaltă parte timp de încă 5 minute, astfel încât ambele părți să fie rumenite.

  2. Se transferă tigaia în cuptor și se gătește timp de 15-20 de minute pentru a găti puiul complet. Apoi se lasă deoparte pe o farfurie acoperită cu folie de aluminiu până când sunteți gata să asamblați.

  3. ​​​​Pentru a prepara baza de ramen, amestecați 2 linguri de Pasta de soia Miso  cu 400 ml de apă într-o cratiță și adăugați ciupercile. Aduceți acest lucru la o fierbere ușoară timp de 5 minute - după 3 minute, adăugați tăițeii ramen prefierti.

  4. Dacă alegeti sa adăugați ouăle moi, pregătiți-le aducând la punctul de fierbere o cratiță cu apă,  avand suficient lichid cât să acopere ouăle. Introduceti ouale in apa clocotita (acestea trebuie să fie reci de la frigider înainte de a le fierbe, pentru a asigura că își păstrează centrul moale). Lăsați-le să fiarbă timp de 7 minute, înainte de a le scoate și de a le pune direct în bolul cu apă cu gheață, care oprește procesul de gătire. Așteptați cel puțin 5 minute înainte de a le decoji. Tăiați-le în jumătate pe lungime și puneți-le deoparte până când sunteți gata de servire.

  5. Pentru a asambla felul de mâncare; împărțiți supa ramen cu tăiței și ciupercile între două boluri. Apoi, adăugați toate garniturile; tăiați pieptul de pui în felii și așezați-le peste tăiței, impreuna cu ceapa verde, semințele de susan alb și așezați deasupra și ouale moi, dacă le-ați inclus în preparat.

  6. Serviți imediat și savurați!

 

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!