Panna Cotta cu lapte de cocos si sos de portocale este un desert rafinat si delicios, perfect pentru orice ocazie speciala. Cu laptele de cocos Bio-Organic de la Go-Tan, acest desert capata o nota exotica si o consistenta cremoasa, in timp ce sosul de portocale adauga o prospetime vibranta. Produsele Go-Tan sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara si ingredientele naturale, asigurandu-va ca fiecare portie este sanatoasa si plina de arome autentice.
Nivel de dificultate: Mediu
Timp de preparare: 20min + 3 ore la frigider
Cantitate: 4-6 portii
Ingrediente necesare:
-
250 ml lapte de cocos Go-Tan Bio, da un click si alege laptele de cocos cel mai potrivit pentru tine
-
1 pliculet de zahar vanilat
-
100 grame de zahar tos
-
4 foi de gelatina
-
2 portocale
Mod de preparare:
-
Inmoaie foile de gelatina in apa rece timp de aproximativ 10 minute, pana se inmoaie.
-
Intr-o cratita, incalzeste laptele de cocos, zaharul vanilat si jumatate din zaharul tos. Lasa-le sa se infuzeze usor, dar ai grija sa nu ajunga la punctul de fierbere.
-
Amesteca bine compozitia pentru ca zaharul sa se dizolve complet.
-
Lasa compozitia sa se raceasca la temperatura camerei si adauga foile de gelatina.
-
Amesteca bine pana cand foile se dizolva si distribuie compozitia in 4 – 6 borcane sau vase.
-
Lasa-le sa se intareasca in frigider timp de cel putin 3 ore.
-
Stoarce cele doua portocale si incalzeste sucul de portocale cu zaharul tos ramas.
-
Serveste panna cotta cu sosul de portocale.