Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere

Somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere

Rasfata-te cu o reteta eleganta si rafinata de somon salbatic in unt brun cu anghinare si capere. Somonul salbatic, cunoscut pentru gustul sau bogat si textura sa delicata, este gatit perfect pentru a pastra centrul roz si suculent. Anghinarele Cynara, de o calitate superioara, adauga un gust rafinat si o textura minunata preparatului, in timp ce caperele si untul brun ofera o nota de prospetime si aroma de nuca. Alunele de padure prajite si patrunjelul proaspat completeaza acest preparat, facandu-l ideal pentru o cina sofisticata si rapida.


Nivel de dificultateUsor        
Timp de preparare15-30min     
Cantitate4 persoane


Ingrediente necesare:


Mod de preparare:
  1. Se condimenteaza somonul cu sare si piper si se incalzeste o tigaie la foc mediu-mare. Adaugati uleiul de masline Oro Bailen si bucatile de somon. Gatiti timp de 3-4 minute pe partea cu pielea, pana cand acesta dezvolta o mica crusta. Intoarceti-l usor si gatiti pentru inca 3-4 minute, pastrand centrul roz. Asezati somonul pe o farfurie si pastrati-l acoperit cu folie de aluminiu.

  2. In aceeasi tigaie, adaugati alunele de padure si prajiti-le la foc mediu pana devin aurii si aromate. Scoateti alunele si tocati-le marunt.

  3. Adaugati untul in tigaie si gatiti pana cand se inchide la culoare (daca tigaia este incinsa dureaza foarte putin) si are miros de nuca. Adaugati anghinarele si caperele peste untul brun. Se pune cu lingura peste somon. Se acopera cu alune, patrunjel si sare inainte de a servi.
     

Instructiuni video:  

Postarea urmatoare Postarea anterioara
  • M A

    Marin Andreea

    quot

    ⭐⭐⭐⭐⭐
    Foarte gustos.
    Cei de la magazin au ambalat bine produsele

  • M B

    Maria Felicia Bratu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
     
    Rapiditate, promptitudine, produse de calitate si personal calificat. Recomand cu toata increderea. Daca ar fi mai multi ca voi, Romania ar fi alta. Va multumim.
  • M A

    Monia Antohe

    quot Comanda sosește mereu rapid, toate produsele sunt foarte atent ambalate, produsele sunt de f buna calitate, comunicare foarte buna cu angajații EIH.
  • S C

    Smaranda Constantinescu

    quot Ma bucur mult ca am descoperit acest magazin. Pana acum toate produsele comandate au fost exceptionale.
  • I D

    Ioana Durbaca

    quot Produsele corespund cu descrierea. Comanda a venit rapid. Recomand!
  • M F

    Mihail Fildan

    quot Livrare prompta, produse de calitate.
  • O P

    Ovidiu Popescu

    quot Superrrrr!
  • A G

    Alin Grecu

    quot Promptitudine, corectitudine, sigur voi mai comanda și alta data
  • C A

    Corneliu Apopei

    quot Produse foarte bune si rapiditate in trimiterea produselor. Voi mai vizita site-ul dumneavoastra.
  • N G

    Navlau Ghiulfidan

    quot Produse de calitate ! Nota 10+ Gusta si nu vei regreta!
  • F M

    Fulea Monica

    quot A fost usor de comandat iar produsele au ajuns foarte repede. Multumesc echipei pt promptitudine! Produsele sunt de nota 10!
  • P G

    Plop Gabriela

    quot Îmi plac produsele pe care le aveți, voi mai cumpăra pt. că nu se găsesc oriunde. mulțumesc!
  • D S

    Diana Stanciu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Supa Miso este neașteptat de bună și poate fi folosită ca bază pentru o grămadă de varietăți de supe.
    Amestecul pentru burgeri vegani este foarte ușor de folosit, dintr-o pungă am făcut șase burgeri și sunt foarte buni ca textură, gust și sațietate.

     
  • C S

    Cristina Alexandra Stancescu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Foarte multumita de servicii, livrare rapida si impecabila, produse de inalta calitate.
    Recomand oricui maslinele Kalamata Fos, the best. Recent le-am incercat si pe cele verzi si pasta de masline Kalamata.
    Foarte, foarte bune!

     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!