Orez prajit cu umplutura de arahide si avocado

Orez prajit cu umplutura de arahide si avocado

Descoperiti savoarea autentica a bucatariei asiatice cu aceasta reteta de orez prajit cu umplutura de arahide si avocado. Perfecta pentru o masa de familie sau o cina speciala, aceasta reteta combina ingrediente proaspete si arome delicioase pentru a crea un preparat cu adevarat deosebit. Folosind produse de inalta calitate de la Saitaku si Go-Tan, garantam o experienta culinara autentica si de neuitat.
 

Nivel de dificultate: Mediu        
Timp de preparare: 45min     
Cantitate4 bucati

 

Ingrediente necesare:                                                                                                                           
Pentru prepararea orezului pentru sushi:

Pentru umplutura:                                                    

  • 1 avocado, taiat cubulete

  • 3 linguri de arahide, tocate marunt

  • 2-3 linguri ulei de susan pentru prajit

  • ​​​​​2-3 linguri de seminte de susan albe prajite                                   

  • 1 ceapa verde, tocata marunt

  • 1 lime, taiat felii


Pentru sos:


Mod de preparare:

  1. Pune orezul pentru sushi intr-o oala si adauga 350 ml de apa rece. Acoperiti oala, aduceti-o la 100*C si fierbeti timp de 10 minute. Opriti focul, dar pastrati capacul si lasati orezul sa se odihneasca timp de 15 minute. Apoi, scoateti capacul si aerati orezul cu o furculita sau o paleta de orez. Amestecati otetul de orez, zaharul si sarea si turnati-le peste orez cat este inca fierbinte. Adaugati fulgii de Sushi Nori si amestecati usor. Acoperiti cu un prosop de bucatarie umed, care va ajuta la prevenirea uscarii orezului. Se lasa sa se raceasca complet.

  2. Dupa ce s-a racit, asezati 1 lingura plina de orez pe o bucata de folie alimentara, aplatizand-o usor intr-o forma rotunda. Adaugati 2-3 bucati de avocado si 1 lingurita de alune tocate in mijloc. Acoperiti cu inca o lingura de orez, sigilati folia alimentara si rasuciti-o intr-o bila. Aplatizati-o usor cu mainile, apoi indepartati cu grija folia alimentara. Continuati acest proces cu restul orezului si umpluturi pana se epuizeaza totul.

  3. Stropiti usor bilutele de orez cu sosul ales si presarati semintele de susan. Incinge uleiul de susan intr-o tigaie mare antiaderenta. Prajiti bilutele de orez pe fiecare parte timp de 3-5 minute, pana cand orezul formeaza o coaja crocanta.

  4. Se serveste cald sau rece cu sosul alaturi si se adauga ceapa tocata.

 

 

 
 
 
 
Postarea urmatoare
  • M A

    Marin Andreea

    quot

    ⭐⭐⭐⭐⭐
    Foarte gustos.
    Cei de la magazin au ambalat bine produsele

  • M G

    Mara Grigoriu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Produse de calitate!
    Am fost foarte incantata, desi sincer nu ma asteptam.
    Recomand cu incredere!
  • M A

    Monia Antohe

    quot Comanda sosește mereu rapid, toate produsele sunt foarte atent ambalate, produsele sunt de f buna calitate, comunicare foarte buna cu angajații EIH.
  • S C

    Smaranda Constantinescu

    quot Ma bucur mult ca am descoperit acest magazin. Pana acum toate produsele comandate au fost exceptionale.
  • N G

    Navlau Ghiulfidan

    quot Produse de calitate ! Nota 10+ Gusta si nu vei regreta!
  • M B

    Mihaela Buran

    quot Am rămas plăcut impresionata de profesionalismul și amabilitatea echipei EIHshop, ca sa nu mai vorbim de calitatea și diversitatea produselor. Ii recomand cu tot dragul, iar eu cu siguranța voi rămâne un client fidel. Am fost tratată cu respect, bunăvoința, promptitudine, si cele mai adevărate si delicioase produse! Felicitări!
     
  • M N

    Mihaela Negrea

    quot Produse de calitate,corespunzatoare descrierii! Am revenit cu comanda pentru produsele care imi plac si pentru altele noi.Colectiv entuziast,problemele rezolvate rapid si corect! Apreciez colectivul,recomand produsele!
  • P G

    Plop Gabriela

    quot Îmi plac produsele pe care le aveți, voi mai cumpăra pt. că nu se găsesc oriunde. mulțumesc!
  • D S

    Diana Stanciu

    quot
    ⭐⭐⭐⭐⭐ 
    Supa Miso este neașteptat de bună și poate fi folosită ca bază pentru o grămadă de varietăți de supe.
    Amestecul pentru burgeri vegani este foarte ușor de folosit, dintr-o pungă am făcut șase burgeri și sunt foarte buni ca textură, gust și sațietate.

     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!