Legumele sotate in sos de stridii Go-Tan sunt o alegere delicioasa si sanatoasa pentru o masa rapida si plina de nutrienti. Aceasta reteta simpla combina prospetimea legumelor cu aroma bogata si umami a sosului de stridii, rezultand un preparat savuros si usor de realizat. Perfect pentru pranz sau cina, acest stir-fry poate fi servit ca atare sau alaturi de orez pentru o masa completa.
Nivel de dificultate: Usor
Timp de preparare: 10min
Cantitate: 2 persoane
Ingrediente necesare:
-
1/3 varza (tip pointed), taiata in fasii
-
1 ardei gras, taiat in fasii
-
1/2 vanata mica, taiata cubulete
-
125g ciuperci, taiate felii
-
3 linguri sos de stridii Go-Tan
-
Un strop de ulei
Mod de preparare:
-
Ia o tigaie wok fara ulei si prajeste vinetele, ciupercile si ardeiul gras in tigaie pana cand legumele capata o margine maro frumoasa.
-
Toarna un strop de ulei in wok. Adauga varza si prajeste amestecand timp de 1 minut.
-
Adauga sosul de stridii si incalzeste inca o jumatate de minut.