Pismaniye este similara cu vata de zahar, dar diferit ca textura, fiind deseori asezonata cu diferite arome, cum ar fi fistic sau cacao.
Pana nu demult, Pismaniye se facea acasa in majoritatea regiunilor din Turcia, dar aceasta traditie a disparut incetul cu incetul. Astazi procesul de fabricatie este partial mecanizat.
Ingrediente: zahar, faina de grau, grasime vegetala (samburi de palmier), apa, acidifiant: acid citric, aroma.
Greutate neta: 150 g.
A se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1778 kJ / 421 kcal; Grasimi 8,82 g, din care saturate 4,41 g; Carbohidrati 82,2 g, din care zaharuri 60,6 g; Fibre 1,8 g, Proteine 2,4 g, Sare 0 g.
Ionela-Cristina Antemir-Iancu,
Este desertul preferat al mamei mele și îl comand ori de câte ori îl găsesc în stoc de vreo 2 ani! ❤️
RaspundeA fost util acest review?