Daca doresti o cantitate mai mare: Suna-ne!
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Mochi este un desert asiatic specific culturii japoneze, o prajiturica de orez, realizata din mochigome, o specie de orez cu textura lipicioasa, caruia i se mai adauga alte ingrediente, precum amidonul de porumb, apa si zaharul.
Prin combinarea acestor elemente, se obtine o pasta cu o textura lipicioasa care se va constitui in invelisul exterior al prajiturelelor, interiorul putand fi realizat dintr-o multitudine de tipuri de umplutura.
Astazi, denumirea de mochi reprezinta un termen generic, atribuit preparatelor care contin textura lipicioasa realizata din orez.
Taro este o planta cultivata in zonele tropicale din de pe continentele asiatic si american, dar si in unele tari mediteraneene. Fiind una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, taro poarta uneori nume diferite, inclusiv arbi, dasheen si eddoe.
Radacina de taro este o leguma folosita intr-o varietate de bucatarii din intreaga lume. Are un gust bland, de nuca, textura asemanatoare cu a cartofului si beneficii nutritionale care o fac o alternativa mai sanatoasa la alte legume radacinoase.
Ingrediente: maltoza 47%, pasta de taro 35% (maltoza, pasta de fasole, taro, zahar, ulei de palmier), pudra de orez glutinos 6%, mei 3%, zahar 5%, ulei de palmier 1%, colorant 1% (E133, E129), agent de ingrosare (E1442) 1%, indulcitor (E420) 0,8%, condimente 0,195%, conservant (E200) 0,005%.
Cantitate neta: 210gr. Tara de origine: Taiwan. A se pastra la loc uscat si racoros.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 377,3kcal/1576.5kj, Grasimi 0,5g din care acizi grasi saturati 0,0g, Glucide 91,5g din care zaharuri 31,2g, Proteine 1,7g, Sare 11mg.
Doina Dima,
Super multumita
RaspundeA fost util acest review?