Cum se prepara siropul? Adaugati 600 ml de apa, 600 gr grame de zahar, 50 gr de unt sau margarina, 4-5 picaturi de suc de lamaie si fierbeti timp de 5 minute. Lasati siropul sa stea putin, apoi turnati-l caldut peste Kataif.
Sa-l savurati cu placere!
Ingrediente: faina, apa.
Cantitate: 250 g.
Tara de origine: Turcia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1591 kJ / 380 kcal; Grasimi 1,6 g, din care saturate 0,2 g; Carbohidrati 82 g, din care zaharuri 0,4 g, Proteine 9 g, Sare 0,10 g.
Alexandra Popescu,
Am găsit acest produs pe site.
RaspundeAm fost bucuroasă, deoarece imi plac dulciurile turcești.
Dar ar trebui să aveți produsul si sub alta forma, adică în tavi rotunde, cum am mai cumparat din alte magazine. Diversificarea nu strica !
Cat despre preparare, puteti face siropul cu mai puțin zahar, ii puteti adauga un pic de apa de trandafiri sau flori de portocale.
Apoi deasupra puteti pune frișcă si fistic sau nuca măcinată si...voila!
Aveti un cataif al copilăriei!
A fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!