Daca doresti o cantitate mai mare: Suna-ne!
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Pesmetul Panko Japonez este alegerea ideala pentru cei care isi doresc preparate cu o crusta usoara, crocanta si aurie. Spre deosebire de pesmetul clasic, panko este realizat din paine fara coaja, oferind o textura mai aerata si o absorbtie redusa a uleiului.
Perfect pentru:
Snitele crocante
Tempura si preparate asiatice
Nuggets de pui sau legume pane
Topping pentru gratinuri si preparate la cuptor
Transforma fiecare masa intr-o experienta culinara autentica si savuroasa cu Pesmetul Panko Japonez disponibil pe eihshop.ro!
Panko este un tip de pesmet fulgi. Este utilizat in mod obisnuit in bucataria asiatica, dar a devenit popular pe scara larga si in bucataria occidentala.
Ceea ce il deosebeste de pesmetul standard este textura si tipul de paine utilizat.
In timp ce pesmetul poate fi facut folosind mai multe tipuri diferite de paine, panko se face folosind doar paine alba.
Exista doua soiuri de panko: panko alb, care este facut din paine alba fara crusta si panko bronz, care este facut din intreaga paine. Painea este prelucrata in fasii/fulgi mari, mai degraba decat firimituri, si apoi uscata.
Panko are o textura usoara, aerisita si delicata, care il ajuta sa fie crocant in timp ce se gateste cu el.
Textura specifica acestui Panko il face deosebit de minunat pentru mancarurile prajite, deoarece absoarbe mai putin ulei decat pesmetul, mentinand preparatul crocant.
In mod absolut normal, panko are doar o tenta de aroma sau mai deloc. Poate fi folosit ca topping crocant pentru a adauga textura la preparatele pregatite la cuptor, cum ar fi macaroane cu branza, ca strat de pesmet pentru alimentele prajite sau ca si liant pentru chiftele.
Ingrediente: faina de grau, zahar, sare, drojdie.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1520 kJ / 363 kcal; Grasimi 1,6 g, din care saturate <0,5 g; Carbohidrati 77 g, din care zaharuri 4.6 g, Proteine 11 g, Sare 0,8 g.
IOAN PASCU,
Deosebit de bun. Recomand.
RaspundeA fost util acest review?