Pastele noastre japoneze Udon sunt facute cu faina de grau de inalta calitate, care, odata gatite, ofera o aroma si o textura minunata.
Sugestii de preparare: adaugati pastele intr-un vas inalt cu apa fiarta. Fierbeti pastele timp de 5-7 minute. Pastele trebuie sa fie suficient de bine fierte, dat totusi Al-dente. Clatiti pastele cu apa rece si scurgeti-le bine.
Ca si garnitura: dupa fierbere, prajiti pastele in putin ulei si serviti-le cu coriandru proaspat taiat. Pofta buna!
Ingrediente: faina de grau 99%, sare. Cantitate neta: 300gr. Tara de origine: China. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 356kcal/1492kj, Grasimi 1,1g din care acizi grasi saturati 0,3g, Glucide 73g din care zaharuri 1,7g, Proteine 12g, Sare 1g.