Facute cu faina de hrisca, aceste paste au o textura fina, elastica si un gust delicat, usor de nuca, care aduce o nota autentica si echilibrata in orice farfurie.
In Japonia, sunt savurate atat reci, in salate cu sos de soia si susan, cat si calde, in supe sau preparate wok. Versatilitatea lor le face ideale pentru cei care vor sa iasa din rutina si sa incerce ceva nou, fara complicatii.
Pastele Soba se gatesc rapid si se potrivesc perfect intr-un stil de viata modern, echilibrat. Sunt o alegere gustoasa si diferita pentru pranz sau cina – fie ca esti pasionat de bucataria asiatica, fie ca vrei doar o alternativa la pastele obisnuite.
Sugestie de preparare: adaugati pastele intr-un vas inalt cu apa fiarta. Fierbeti pastele timp de 5-7 minute. Pastele trebuie sa fie suficient de bine fierte, dat totusi Al-dente. Clatiti pastele cu apa rece si scurgeti-le bine.
Ca si garnitura: dupa fierbere, prajiti pastele in putin ulei si serviti-le cu coriandru proaspat taiat. Pofta buna!
Ingrediente: faina de grau 69%, faina de hrisca 30%, sare.
Cantitate neta: 300gr. Tara de origine: China.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 356kcal/1489kj, Grasimi 1,6g din care acizi grasi saturati 0,5g, Glucide 66g din care zaharuri 1,4g,Proteine 17g, Sare 1g.
Informatii conformitate produs
Iren Somorai,
Imi plac foarte mult!
RaspundeA fost util acest review?