Pentru prepararea maionezei japoneze se folosesc numai galbenusuri de ou, in comparatie cu maioneza clasica pentru care se foloseste intregul ou.
De asemenea, maioneza japoneza este de obicei facuta cu otet de orez sau otet de mere, si nu cu otet distilat.
Ideala pentru prepararea sau servirea rulourilor de sushi.
De asemenea, delicios ca si sos pentru preparate din carne, peste și legume.
Aceasta maioneza foloseste doar cel mai bun galbenus de ou.
Ingrediente: ulei de rapita 59%, galbenus de ou 10%, mustar Dijon 8% (apa, seminte de mustar, otet, sare), apa, hrean pregatit 6,5% (hrean, apa, otet, ulei de rapita, zahar, sare, agent de ingrosare: guma guar, regulatori de aciditate: E330 si E262, antioxidant: E223 (contine sulfiti)), otet 3%, hrean pulbere, pudra de wasabi 2% (hrean, mustar, wasabi), zahar, suc de lamaie, colorant: extract de spirulina, extract de curcuma.
Cantitate neta: 160gr.
A se pastra la frigider dupa deschidere.
Valori nutritionale la 100 g produs: 2464 kJ / 598 kcal; Grasimi 63 g, din care saturate 5,1 g; Carbohidrati 5,2 g, din care zaharuri 2.0 g, Proteine 2,9 g, Sare 1,4 g.
Ramona Adam,
Foarte buna!
RaspundeA fost util acest review?