Deoarece uleiul de in are un gust amar dupa un contact mai prelungit cu oxigenul, se recomanda depozitarea in recipiente inchise, de exemplu, in recipiente de sticla inchise ermetic.
In plus, se recomanda depozitarea intr-un loc racoros si, de preferat, intunecat, in frigider. Daca trebuie pastrat pentru o perioada mai lunga de timp, se poate depozita chiar si in congelator, datorita punctului sau scazut de topire, pentru a pastra gustul tipic de nuca pentru o perioada lunga de timp.
Ingrediente: Ulei de in bio nerafinat presat la rece. – din agricultura ecologica controlata.
Cantitate neta: 250ml. Tara de origine: Lituania. A se depozita la loc uscat si intunecat, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, a se pastra la frigider. A se consuma, de preferinta inainte de: vezi eticheta.
Declaratie nutritionala per 100ml produs: Valoare energetica 828kcal/3405kj, Grasimi 96,54g din care saturate 10,2g, Carbohidrati <0,2g din care zaharuri <0,2g, Fibre <0,5g, Proteine 0,5g, Sare <0,2g, acid gras linoleic (omega3) 43,18g, Colesterol 0g,
Cristina Ionescu,
Foarte bun uleiul. O sa mai cumpar!
RaspundeA fost util acest review?