Sosul Oyster adauga un plus de savoare multor preparate, atat celor pe baza de carne, cat si celor in care legumele sunt ingredientul principal.
Chinezii il folosesc si la aromatizarea taiteilor. Unii bucatari stropesc rulourile de sushi pentru un plus de aroma si un efect vizual deosebit.
Poate fi folosit si ca inlocuitor pentru sosul de peste.
Sosul Oyster se foloseste in cantitati mici si asta pentru ca de regula, o lingura din acesta este suficient pentru a imbunatati gustul a patru portii de mancare. Daca il combinati cu ulei de masline, obtineti un dressing deosebit pentru salate.
Ingrediente: apa, zahar, sare, extract de stridii (extract de midii, sare, 1,4% extract de stridii, apa, amidon de tapioca), amidon de porumb, colorant (caramel), aroma naturala, acid alimentar (acid citric), agent de îngrosare (guma de xantan).
Cantitate neta: 140ml. Dupa deschidere se pastreaza la < 7 C si se consuma în termen de 2 saptamani.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 108kcal/458kj, Grasimi 0,01g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 26g din care zaharuri 23g, Proteine 0,41g, Sare 11g.
Informatii conformitate produs
Buntu Avram,
Un sos f.gustos, dens.
RaspundeSunt la a cincea sticlă
A fost util acest review?