Ingrediente: faina de orez 75%, apa, sare.
Pregatire:
1. Inmuiati in apa calda fiecare foaie de orez, timp de aproximativ 1 minut
2. Puneti foia de orez pe bancul de lucru si asezati 2 linguri de umplutura in partea de jos a foii de orez. Infasurati partile laterale ale foii de orez peste umplutura.
3. Apoi rulati foaia de orez cu umplutura de jos in sus. Apoi asezati rulourile intr-un loc rece si acoperiti cu o carpa umeda. Rulourile pot fi servite recu sau aburite.
Cantitate neta: 80g. Tara de origine: Thailanda.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 336kcal/1406kj, Grasimi <0.5g din care acizi grasi saturati 0,1g, Glucide 82g din care zaharuri <0,5g, Proteine 1,3g, Sare 0,19g.
Client,
Produse de calitate! Recomand!
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!