Numărul mare de comenzi din perioada aceasta poate duce la întârzieri în procesarea și livrarea coletelor. Tratăm cu prioritate fiecare comandă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Batoanele din faina de orez (Rice Cakes Stick) sunt folosite ca ingredient principal in reteta preparatului numit “Tteokbokki”.
Un street food coreean absolut in trend, care poate fi gasit la orice colt de strada.
In Coreea se gatesc intr-o supa (dashi) ori doar apa cu gochugaru (boia de ardei iute), gochijang (pasta de ardei iute), sos de soia si usturoi tocat marunt, si se servesc cu perisoare de orez (Korean rice balls/ Jumeokbap), fish cakes (Odeng/Eomuk) si oua fierte moi, presarate cu ceapa verde, seminte de susan si cateva picaturi de ulei de susan. Putina mozzarella rasa pe deasupra mai “indulceste” iuteala sosului.
Se pot adauga si in alte tipuri de supe, dar pot fi si prajite si servite cu sosuri consistente.
Cateva recomandari:
In cazul in care batoanele de orez nu sunt deja moi, se inmoaie in apa calda timp de 10 minute.
Intr-o cratita larga se fierbe supa la foc mediu si se adauga restul ingredientelor amestecand bine pentru a obtine un sos.
Dupa ce sosul fierbe din nou, se adauga batoanele de orez, fish cakes (ori fish fingers) si ouale fierte. Se fierb timp de 3 - 5 minute, amestecand constant pentru a nu se lipi. Pentru a ingrosa sosul si pentru a concentra savoarea, se mai pot fierbe inca 2 - 4 minute.
Se adauga uleiul de susan, semintele de susan si ceapa verde. Se servesc calde.
Tip: Daca faceti un gratar, puteti fierbe batoanele de orez pana se inmoaie, le ungeti cu putin sos de unt si miso și apoi le puneti pe gratar pana devin crocante la exterior. Delicioase!
Ingrediente: Orez, sare rafinata, acid citric E330, alcool din cereale.
Cantitate neta: 3x200g. Tara de origine: Coreea de Sud.
Valori nutritionale la 100 g produs: 232.17 kcal; Grasimi 0.71 g, din care saturate 0.15 g; Carbohidrati 52.26 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 4.43 g, Sare 0,63 g.