Saitaku Supa Miso (4 portii) 88gr Saitaku

7 Review-uri
8,61 Lei
Gustul autentic al JAPONIEI! Supa Miso - un rasfat culinar!

Miso este un ingredient japonez traditional care este omniprezent in bucataria japoneza. 

Pentru japonezi, miso reprezinta gustul copilariei, gustul de acasa, gustul mancarii preparate cu multa dragoste de mama! 

Miso este un ingredient aromat si foarte versatil, dar si un superaliment foarte nutritiv

Daca doresti o cantitate mai mare: Suna-ne!

19 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 109006 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (7)
  • Blog
Supa Miso Saitaku este preparata dupa metodele traditionale din Japonia si nu contine aditivi sau conservanti artificiali si nu contine MSG - glutamat monosodic!
Spre deosebire de alte supe miso, supa noastra Miso Saitaku este potrivita pentru vegetarieni, deoarece nu folosim fulgii de bonito (peste) in amestecul nostru dashi. Cu toate acestea, gustul traditional este autentic si exceptional din toate punctele de vedere

Supa miso este preparata din ingredientul traditional japonez miso.
Miso este amestecata cu dashi, o supa preparata din kelp si fulgi de ton bonito, pentru a prepara supa miso. Dupa preferinta, se pot adauga si cuburi de tofu sau alge de mare uscate.

Ce este Miso?
Miso este, de fapt, o pasta din boabe de soia fermentate, obtinuta din boabe de soia gatite, sare, apa si culturi fermentate numite kōji, obtinute din orez, grau sau orz, la care se adauga o anumita ciuperca.

Amestecul din soia se lasa la maturat timp de sase luni sau chiar trei ani. Are o textura neteda sau granulata si o culoare care variaza de la crem deschis pana la maro inchis.

Miso poate fi diluat, folosit ca dressing, in forma sa mai groasa, se poate mura sau marina, se presara peste alimentele gatite la gratar sau la abur.

Dar, in cele mai multe cazuri, miso este consumat in cantitati mari in supe si este servit la micul dejun, pranz si cina.

Mod de preparare: 
Puneti continutul unui plic de Miso intr-un bol de supa. Adaugati peste 160ml de apa fiarta, amestecati bine si serviti-o cu placere!

Ingrediente: pasta de soia 69% (apa, soia, orez, sare), apa, sare, alcool, alge Wakame, extract din alge marine kelp, extract de drojdie, zahar, sos de soia (apa, grau, soia, sare).
Cantitate neta: 88gr.
Tara de origine: Japonia. 

Valori nutritionale la 100 g produs: 642 kJ / 149 kcal; Grasimi 4,7 g, din care saturate 0,7 g; Carbohidrati 14 g, din care zaharuri 7.4 g, Proteine 9,5 g, Sare 12,6 g.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Costin costin,

E bună !

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Patricia Puscariu,

Gustoasa!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Neacsu Ligi,

Este foarte aproape de realitate, ca gust.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

petronela alb,

Gustoasa .

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

Adina Teodora Rafila,

Foarte bună, un strop cam sărată, dar ne-a plăcut mult. Se poate adăuga ce îți place.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

Viorica,

F.bun,ptr prepararea unei super autentic asiatice.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

Mira Caldararu,

Un produs autentic japonez, fara multe calorii sau carbohidrati, usor de pregatit.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!