Sushi Ginger, sau Gari cum se mai numeste in Japonia, este un ghimbir tanar, feliat subtire, care este marinat in otet si zahar.
Zaharul indeparteaza caldura amara si piperata prezenta in mod normal in ghimbir, astfel incat sa va poata curata bolta palatina intre consumul a diferitelor sortimente de sushi.
Majoritatea produselor de acest gen au ghimbirul colorat artificial, in culoarea roz, acest produs nefiind roz in mod natural.
Ghimbirul nostru murat de la Saitaku nu foloseste nicio colorare artificiala, acesta avand culoarea sa naturala de ghimbir, plina de aroma si cu o dulceata subtila.
Ingrediente: ghimbir 58%, apa, sare, otet, acid: acid acetic si acid citric, indulcitori: aspartan* si sucraloza. *contine o sursa de fenilalanina.
Cantitate neta: 190gr. Masa uscata: 110gr.
Valori nutritionale la 100 g produs: 26 kJ / 6 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 1,7 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 0,2 g, Sare 2,1 g.
Informatii conformitate produs
Mariana Haralambie,
Este excelent
RaspundeA fost util acest review?