Sparanghelul este unul din simbolurile producatorului Aarts Conserven, fiind conservat inca de la nasterea companiei, in 1934.
Denumit si „aurul alb”, sparanghelul se proceseza in lunile mai si iunie si provine din culturile din Limburg – unde se afla si sediul producatorului - si Brabant, dar si din Germania.
Pentru a-si mentine prospetimea si calitatile nutritive cat mai mult timp, borcanele de sparanghel sunt sterilizate la 120 de grade.
Ingrediente: sparanghel* (sulfit), apa,sare de mare. Dupa deschidere, a se pastra la rece (max 7°C) si a se consuma in cateva zile. Cantitate neta: 280 g. Masa uscata: 170 g. *Certificat organic. Tara de origine: Olanda.
Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 59 kJ / 14 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 1,4 g, din care zaharuri 1,0 g; Proteine 1,4 g, Sare 0,3 g.
Dick Angela Maria,
Ar trebui să fie în borcane mai mari întrucât lumea nu știe cum se gătește și e păcat ca sint foarte bune la gust
RaspundeA fost util acest review?