Cea mai buna rosie italiana de la Valfrutta, procesata lent la abur, care permite cea mai buna pastrare a caracteristicilor sale organoleptice.
Un piure fin, intr-un format nou-nout care combina caracterul practic si durabilitatea, datorita capacului „insurubati si desurubati” si a cartonului realizat cu materii prime regenerabile pe baza de plante.
Pasata vellutata inseamna un piure rafinat de rosii, omogen si cremos, fara coji si seminte.
Ideal si pentru copii, deoarece este preparata doar cu rosii proaspete italiene 100%.
Ingrediente: rosii, sare, regulator de aciditate: acid citric.
Cantitate neta: 500gr.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3-4 zile. Produs in Italia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 125 kJ / 30 kcal; Grasimi 0,1 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 4,9 g, din care zaharuri 3,9 g; Fibre 1,5 g, Proteine 1,2 g, Sare 0,38 g.
Informatii conformitate produs