Sunt o sursa de carbohidrati, proteine, acizi grasi omega-3 si -6, precum si fibre,i vitanime vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, colină, C, E, K) si minerale (sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc).
Sunt foarte versatile in utilizare, putand fi folosite atat pentru decor, cat si pentru salate, in diverse mancaruri, ca snack sau pregatite in diverse feluri.
Ingrediente: masline verzi*, apa, sare de mare, regulator de aciditate: acid lactic, acid citric. A se depozita la temperaturi sub 30°C. Produs pasteurizat. A se refrigera dupa deschidere si consuma in 20 de zile. * Certificat organic. Cantitate neta: 350 g. Masa uscata: 200 g. Tara de origine: Grecia.
Valori medii la 100 g produs: Valoare energetica: 607 kJ / 145 kcal; Grasimi 15 g, din care saturate 2 g; Carbohidrati 4 g, din care zaharuri 0 g; Fibre 6 g, Proteine 1,2 g, Sare 4 g.