Reteta de baza pentru 4 portii: 250 g de malai, 1 litru de apa, 1 lingurita de sare.
Aduceti apa la punctul de fierbere, adaugati treptat sarea si malaiul, amestecand continuu. Fierbeti la foc mic circa 15 minute, pana se ingroasa. Rasturnati pe un tocator sau hartie de copt, lasati sa se raceasca si taiati.
Ingrediente: Porumb organic 100%, RO-ECO-007 Poate contine urme de gluten, nuci, lupine, susan si soia. A se pastra la loc uscat si racoros.
Valori nutritionale la 100 g produs: Valoare energetica: 1387 kJ / 328 kcal; Grasimi 1,0 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 66 g, din care zaharuri 1,4 g; Fibre 9,4 g, Proteine 9 g, Sare 0 g.
Sinziana Maxim,
Cu acest mălai iese o mămăligă foarte bună și aurie, bună la gust și care se prepară rapid. Comand de fiecare dată câte o pungă.
RaspundeA fost util acest review?