Autentica „Aroma de acasa” este ceea ce puteti gasi in aceasta conserva de ton gourmet produsa artizanal, care vine direct de pe coasta Portugaliei, din inima oceanului Atlantic.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti.
Ce este Ventresca de ton?
Este fileul obtinut din burta tonului si este considerat o adevarata delicatesa, fiind in realitate cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Are o textura cremoasa si un gust foarte fin!
Acest file de ton este bogat in proteine si grasimi sanatoase, fiind deosebit de popular in randul sportivilor.
Uleiul de masline organic, cu aroma sa catifelata si fina, mangaie si completeaza intr-un mod senzational aroma acestui ton de inalta calitate.
Cu o textura cremoasa si gust foarte fin, Ventresca de ton se poate consuma ca atare pe o felie de paine prajita, in diverse salate sau in orice alta combinatie in care puteti sa puneti in valoare textura sa cremoasa.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Acest tip de carne are un continut scazut de calorii.
Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare.
Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar.
Trebuie sa reamintim ca anumiti reprezentanti ai pestilor marini pot acumula metale grele in corpul lor, mercurul fiind unul dintre aceste metale. Din pacate, tonul este unul dintre ei.
Tipul de peste ton folosit in aceasta conserva este Skipjack, cunoscut si sub denumirea de Ton dungat. Aceasta varietate de ton este de dimensiuni mici si nu traieste foarte mult, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai siguri pesti ton din punct de vedere al continutului de mercur.
Este preferabil ca atunci cand cumparati orice tip de peste marin, proaspat sau congelat, sa luati peste de dimensiuni mici. Acest lucru va indica faptul ca durata lui de viata a fost mai scurta si, prin urmare, nu a avut timp sa acumuleze o cantitate mare de mercur in corpul sau.
Ingrediente: ton Ventresca 65%, ulei de masline bio 34%, sare. Productie artizanala.
Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g.
Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1214 kJ / 292 kcal; Grasimi 21 g, din care saturate 3,8 g; Carbohidrati 0 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 25 g, Sare 1,5 g.
Viman Adriana,
Foarte gustos
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!