Se gateste ca orice alt soi de fasole, cu mentiunea ca trebuie tinuta la hidratat mai mult decat fasolea obisnuita, ideal minimum 12 ore. In cazul preparatelor de tip “caserola” sau in salate se consuma cu tot cu coaja; in cazul in care destinatia finala este humus, se decojeste dupa procesul de hidratare.
In zona araba, fava face parte din falafel, humus, diverse salate, sau preparate cu sos, de tip iahnie.
Ingrediente: fasole boabe.
Cantitate neta: 800 g.
A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Valoare energetica la 100 g produs: 1298 kJ / 308 kcal; Grasimi 0,6 g, din care saturate 0,1 g; Carbohidrati 41,9 g, din care zaharuri 7,8 g; Fibre 25 g, Proteine 23,1 g, Sare 0,04 g.
Informatii conformitate produs
Flori Cocari,
Recomand!
RaspundeA fost util acest review?