Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, sistam temporar livrarile catre Easybox si Fanbox. De asemenea, pot aparea intarzieri in procesarea si livrarea coletelor. Multumim pentru intelegere!
Facuta din ardei iuti si asortata cu alte mirodenii si plante aromatice, Harissa este utilizata pe scara larga in bucatariile din Africa de Nord si din Orientul Mijlociu. Harissa este uneori descrisa ca fiind "condimentul principal din Tunisia" sau "condimentul national al Tunisiei".
Harissa este un condiment care se potriveste la orice fel de carne. Gustul harissei este iute si picant, iar aroma variaza functie de ingredientele ce insotesc ardeii iuti. Alaturi de ei se adauga sare, usturoi, ulei de masline si condimente, cum ar fi chimen, coriandru, menta, petale de trandafiri. Mod de preparare: se adauga apa si 2 linguri de ulei de masline, pana ajunge la o consistenta cremoasa. Mixul de condimente Harissa poate fi folosit drept marinata pentru orice carne, poate fi presarat deasupra hummus-ului, puteti asezona couscous-ul, nautul, kebab-ul.
Mario Droj,
Cred ce e ce trebuie:)
RaspundeA fost util acest review?