Bulgurul este un amestec de diferite tipuri de boabe de grau macinate mare si este folosit ca atare sau in diferite retete. Se gateste similar cu orezul sau cuscusul.
De asemenea, este folosit în tabbouleh (salată arabeasca cu patrunjel, rosii, ceapa, rodii, bulgur si suc de lamaie), dar se poate folosi si în loc de orez in pilafuri, ardei umpluti, sarmalute, burgeri fara carne sau supe.
Are un continut de fibre, proteine si vitamine mai mare decat orezul si are un indice glicemic scazut.
Ingrediente: Bulgur - Crupe de grau brut 100%.
Cantitate neta: 500 g.
A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Valoare energetica la 100 g produs: 1570 kJ / 371 kcal; Grasimi 1,8 g, din care saturate 0,4 g; Carbohidrati 71,2 g, din care zaharuri 0 g; Fibre 10 g, Proteine 12,5 g, Sare < 0,01 g.
Emilia Vlad,
FOARTE MULTUMITA, RECOMAND, LIVRARE PROMTA,
RaspundebULGURUL IL GATESC FOARTE DES.
RECMAN TOOATE PRODUSEE. MUTUMESC EIH !
A fost util acest review?