Saitaku Suport bambus pentru sushi - Makisu 56gr Saitaku

5,83 Lei
Suportul de bambus este un instrument esential pentru prepararea rulourilor de sushi. Suportul este alcatuit din mai multe bete din lemn, rotunde si subtiri, tesute impreuna cu un snur, intr-un fel de saltea patrata si plata.
11 In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret /buc Economisesti
3 buc -3% 5,66 Lei 0,52 Lei
5 buc -5% 5,54 Lei 1,46 Lei
Cod Produs: 109015 Ai nevoie de ajutor? 0752.275.719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Alga Sushi Nori este asezata deasupra impreuna cu orezul si celelalte umpluturi, iar apoi suportul este folosit pentru a rula totul cu grija intr-o forma uniforma cilindrica.

Suportul pentru sushi este fabricat din bambus cu crestere rapida, care este "friendly environment" si poate fi curatat dupa fiecare utilizare, astfel incat sa poata fi folosit  de mai multe ori. 


  Cum se prepara rulourile de Sushi

Puteti vizualiza acest video in care puteti vedea exact care sunt pasii pentru prepararea delicioaselor rulouri de sushi si cum se foloseste suportul de bambus.


                              

 
  1.  Luati o foaie de Sushi Nori si asezati- o cu partea aspra in sus pe covorasul de bambus.
  2. Intindeti un strat subtire de orez gatit peste foaia de Sushi Nori, cat mai uniform posibil, asigurandu-va ca lasati o portiune libera de 1 centimetru, sus si jos, deoarece aveti nevoie  sa sigilati ruloul.
  3. Intindeti un strat subtire de maioneza peste orez, exact  in mijlocul/centrul suprafetei. Apoi asezati umplutura aleasa peste orez.
  4. Incepeti sa rulati foaia de sushi nori cu atentie si uniform in jurul umpluturii, folosind covorasul de bambus pentru a-i da forma, apasand ferm si indepartandu-l de d -voastra
  5. De indata cele doua capete ale algei se intalnesc si ruloul este format, apasati ferm in jos pe covoras pentru a ajuta la pastrarea formei
  6. Indepartati covorasul de bambus
  7. Folosind un cutit foarte ascutit, taiati ruloul in jumatate. Cutitul trebuie sa fie umed pentru a evita lipirea orezului de acesta
  8. Asezati cele doua jumatati una langa alta si taiati-le in 3 lungimi uniforme
  9. Asezati rulourile de sushi taiate pe o farfurie si asezonati-le cu wasabi, ghimbir si sos de soia.

                                     
                                       
                                                                    Pofta buna! 


 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752.275.719 contact@eih.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!