Flor de Sal - Comoara Portugheza
Fleur de Sal este considerata cea mai nobila parte a sarii de mare. Aceasta sare delicata si gustoasa este considerata o comoara gastronomica, foarte apreciata de iubitorii de mancare din intreaga lume.
Flor de Sal este recoltata manual, folosind tehnici traditionale transmise de-a lungul generatiilor. Procesul incepe atunci cand apa de mare este canalizata in rezervoare de evaporare, unde este lasata la soare si vant, astfel incat apa sa se evapore treptat. In timpul acestui proces, la suprafata apei se formeaza straturi subtiri de sare, creand cristale delicate, albe, care sunt recoltate cu grija manual.
Rezultatul este o sare unica, cu o textura crocanta si o aroma neteda, complexa. Flor de Sal contine o bogatie naturala de minerale si oligoelemente care ii confera caracteristici deosebite. Este bogat in magneziu, potasiu si calciu, elemente esentiale pentru sanatatea noastra.
Aceasta sare gourmet este cunoscuta pentru ca sporeste sublim aroma alimentelor. Utilizarea sa este foarte versatila si poate fi folosita atat in timpul gatitului, cat si pentru a finisa preparate gata preparate. Este perfect pentru a spori aroma salatelor, pestelui, carnurilor la gratar, legumelor si chiar deserturilor, precum ciocolata.
A incerca Flor de Sal inseamna a te cufunda intr-o experienta senzoriala unica si a descoperi aromele si traditiile autentice ale Portugaliei.
Ingrediente: sare.
Cantitate neta: 150g. Tara de origine: Portugalia.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 0 kcal/0 kj, Grasimi 0 g din care acizi grasi saturati 0 g, Glucide 0 g din care zaharuri 0 g, Proteine 0 g, Sodiu 64,68%, clorura de sodiu >99,9%, Sulfati 1,3%, Magneziu 0,64%, Calciu 0,11%, Potasiu 0,17%, Iod < 5,00%.
Informatii conformitate produs
Florin,
Savoare marină
RaspundeA fost util acest review?