Mezelic de casa, consumat in Germania – de unde isi ia numele de Leberwurst- si nu numai, acest tip de produs a capatat si la noi o nota traditionala, indeosebi in Transilvania.
In Germania, exista multe retete de lebar fiecare avand un profund specific regional, toate avand, bineinteles, in prin plan ficatul de porc si uneori de vita.
Ingrediente: carne de porc 60%, ficat de porc 20%, bacon, ceapa, sare de masa iodata, condimente. Poate contine urme de mustar si telina.
Cantitate neta: 200gr. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 2 zile.
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 295kcal/1220kj, Grasimi 27g din care acizi grasi saturati 11g, Glucide 1g din care zaharuri 1g, Proteine 13g, Sare 1,8g.
Florentina Nan,
Foarte gustos !
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!