Descoperă gama noastră completă de paste bio, special create pentru copii! Alege-ți preferatele dintr-o varietate de opțiuni sănătoase și delicioase, inclusiv fara gluten, perfecte pentru a-i încânta pe cei mici. Fiecare porție este plină de nutrienți esențiali, asigurându-te că alegi întotdeauna ce e mai bun pentru copilul tău. Încearcă-le azi și transformă fiecare masă într-o aventură culinară plăcută!
Ingrediente necesare:
-
20 g ghimbir
-
125 g morcovi
-
1 ardei roșu
-
100 g mazăre
-
1 conservă de fasole cannellini
-
2 linguri de pudră de curry
-
4 linguri de ulei de masline extra virgin
-
2-3 linguri de suc de lămâie verde
-
sare, piper
Mod de preparare:
-
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă clocotită cu sare până când sunt al dente. Se scurg și se clătesc cu apă rece.
-
Decojiți și radeți ghimbirul.
-
Curățați morcovii și ardeiul și tăiați-le în fâșii mici.
-
Prăjiți praful de curry într-o tigaie. Adăugați 2 linguri de ulei, ghimbirul, morcovii și ardeiul și rumeniți-le timp de 5 minute la foc mediu-mare. Adăugați apoi mazărea și fasolea și sotați-le pentru alte câteva minute.
-
Se adaugă pastele, uleiul și sucul de lămâie. Se asezonează cu sare și piper și se servesc.
Pont: Cu câteva nuci, salata primește o porție suplimentară de proteine.