Japonia

Bucataria japoneza este cunoscuta pe toata planeta, avand un specific care o diferentiaza mult de celelalte obiceiuri gastronomice de pe glob. Ingredientele principale ale sale sunt: pestele si alte produse marine, orezul si zarzavaturile. Condimentele sunt produse din soia sau orez, iar cea mai cunoscuta bautura este sake.
Bucatarii japonezi pun mare pret pe gustul natural al ingredientelor si, pentru a-l pastra, nu folosesc condimente iuti, ci mai degraba plante aromatice, ghimbir, wasabi, yuzu, kinome sau seminte uscate si macinate din plante.
Printre mancarurile cele mai preparate de japonezi se numara; supele cu peste alb, taietei, fasole soia, Yakimono, din carne fripta, Sunomono, peste crud cu zarzavaturi, Gohanmono - mancaruri de orez cu diverse ingrediente.

 

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752.275.719 contact@eih.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!