Farmo Faina fara gluten, fara lactoza, proteina redusa Fibrepan 500gr Farmo

19,61 Lei 16,67 Lei
FiberPan LP -  fara lactoza, continut redus de  proteine pentru prepararea painii, blat pizza, paste si dulciuri.

FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi.
Pentru cei carora le place sa-si testeze abilitatile in bucatarie, va prezentam gama FibrePan: noul tau partener pentru aventuri in bucatarie, te va ajuta sa creezi retete fantastice fara gluten. Gama include amestecuri de copt pentru paine, paste, prajituri si deserturi.
Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci si sa coci.
15 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 129001 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Faina fara gluten este un tip de faina care nu contine gluten, o proteina care se gaseste in grau, orz, secara si cereale inrudite. 

Glutenul este cel care confera aluatului elasticitatea si ajuta produsele de copt sa-si mentina forma. Cu toate acestea, pentru persoanele cu boala celiaca, sensibilitate la gluten sau alergie la grau, consumul de gluten poate duce la efecte adverse asupra sanatatii.

Ingrediente: amidon de porumb, zahar, fibre din seminte de Psylium, fibre de Cicoare (inulina), ingrosator: guar, E-464.


Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. .

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 328kcal/1391kj, Grasimi 0,7g din care acizi grasi saturati <0,2g, Glucide 80g din care zaharuri 3,2g, Fibre 6g, Proteine 0,5g, Sare 0,005g.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!