Farmo Faina fara gluten Fibrepan 500gr Farmo

19,61 Lei
Fibrepan este un amestec clasic de fainuri pentru paine, pizza si focaccia fara gluten.
Farmo a fost intotdeauna sinonim cu calitatea si gustul produselor sanatoase caracterizate prin absenta glutenului.
Selectia riguroasa a ingredientelor de inalta calitate, atentia si grija in preparare garanteaza alimente sigure, cu un gust excellent.
Cautati idei si sugestii pentru preparate noi? Incercati reteta noastra de paine sau pizza. Alternativ, puteti pregati o paine fantastica pentru hamburger fara gluten pentru cele mai gustoase seri!
30 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 129000 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fibrepan are 7% fibre vegetale, inclusiv fibre de seminte de psyllium, fibre de cicoare si guma de guar care, datorita proprietatilor lor de absorbtie a apei, imbunatatesc functionalitatea intestinului si faciliteaza digestia.
In plus, prezenta Psyllium-ului confera elasticitate aluatului, facilitand prelucrarea acestuia si imbunatatindu-i caracteristicile.

Reteta: Pentru pizza si pentru paine
Ingrediente necesare:
500 g de Fibrepan
400 g de apa la temperatura camerei
50 g ulei de masline extravirgin
25 g drojdie proaspata
12 g sare

Mod de preparare: Dizolvam drojdia in apa cu uleiul de masline extravirgin. Adaugati toate celelalte ingrediente si framantati intr-un mixer planetar la temperatura medie timp de 5 minute pana obtineti un aluat neted si omogen. Sau, daca preferati, framantati cu mana. Unge apoi o tigaie dreptunghiulara si aseaza aluatul. Se acopera cu o foaie de folie alimentara si se lasa la dospit aproximativ 35 de minute la loc cald. Gatiti la 200° pentru aproximativ 35 de minute.

1. Pentru paine, intoarce aluatul pe partea cealalta si pune-l din nou in cuptor pentru alte 5 minute.
2. Pentru pizza: Umpleti cu rosii si branza mozzarella inainte de a o pune din nou la cuptor pentru 10 minute. Nota: aluatul este foarte neted. Pentru a lucra cu acesta, umeziti-va mainile.

Bucura-ti-va de masa!


Ingrediente: amidon de grau deglutenizat*, amidon de porumb, lapte praf degresat, zahar, fibre din seminte de Psylium, fibre de Cicoare (inulina), ingrosator: guar, E-464, antiaglomerant: carbonat de calciu.
* - amidonul de grau deglutenizat este obtinut printr-un procedeu particular de transformare care o face fara continut de gluten adaptat persoanelor care sufera de intoleranta la gluten.

Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. Poate contine urme de migdale.

Alergeni: Contine LAPTE.

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 351kcal/1490kj, Grasimi 0,6g din care acizi grasi saturati 0,25g, Glucide 81g din care zaharuri 8g, Fibre 6g, Proteine 2,5g, Sare 0,02g.
Calciu 250mg - 31% din Cantitatea Zilnica Recomandata

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!