Situata in nordul extrem al Italiei, la granita cu Elvetia si Austria, Valea Venosta da numele acestui brand de cereale mestesugit de producatorul austriac Fuchs, de aproape 100 de ani.
Ceea ce in 1922 era o simpla moara, a devenit in timp o facilitate moderna care produce o intreaga gama de cereale si musli, conventionale si bio.
Ingrediente: fulgi de cereale (ovaz, grau), faina de cereale (grau, porumb, orez, malt din orzoaica), zahar, ulei de cocos si floarea soarelui, sirop de glucoza, granulat de zmeura si iaurt 2%(iaurt din lapte degresat, zahar, sirop de glucoza, zmeura, maltodextrina, amidon modificat, acidifiant: acid citric, agent de ingrosare: alginat de sodiu), tarate de grau, zmeura 1%, nuca de cocos desecata, pudra de cacao cu continut redus de grasime, mere, concentrat de suc de zmeura 0,2%, aroma naturala de lamaie, pudra de soc, amidon de porumb, extract de malt din orzoaica, sare, scortisoara, pudra de sfecla rosie, arome, emulgator: lecitina de soia, caramel, agent de afanare: difosfati,carbonati de sodiu, antioxidant: extract bogat in tocoferol.
Contine gluten, soia si produse pe baza de lapte. Poate contine resturi de fructe cu coaja, lupin si seminte de susan.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1737 kJ / 413 kcal; Grasimi 10,2 g, din care saturate 4,1 g; Glucide 68,2 g, din care zaharuri 20,1 g, Fibre 7,4 g, Proteine 8,3 g, Sare 0,2 g.