Uleiul de rapita rafinat este inodor si se poate folosi la prajit. Cu toate acestea, nu se poate incinge pentru o perioada nedeterminata.
Daca scoate fum, este prea incins. Uleiul de rapita de inalta calitate ar trebui protejat de lumina si depozitat in locuri intunecate. Lumina poate duce la degradarea acizilor grasi. Daca se intampla acest lucru, uleiul devine ranced si nu se mai poate consuma.
Ingrediente: Ulei de rapita bio rafinat presat la rece – din agricultura ecologica controlata.
Cantitate neta: 250ml. Tara de origine: Lituania. A se depozita la loc uscat si intunecat, ferit de razele soarelui. Dupa deschidere, a se pastra la frigider. Se recomanda a se consuma in maxim 1.5 luni de la deschidere.
Declaratie nutritionala per 100ml produs: Valoare energetica 850kcal/3415kj, Grasimi 99,9g din care saturate 7g, din care mononesaturate /polisaturate 57gr/28g, acid oleic 55.7g, Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g, Proteine 0g, Sare 0g, Omega-3 8,1g, Colesterol 0g, Vitamina E 32mg, (267% din VNR*) , Vitamina K 26,2μg, (34,9% din VNR*) - * Valoare Nutritionala de referinta