Farmo Paste Gramigna fara gluten din porumb si orez brun 250 g Farmo

9,97 Lei
In inima bucatariei italiene, exista un loc special rezervat pentru un tip de paste cu adevarat unic - Gramigna. Aceste mici tuburi torsionate iti incanta simturile cu aspectul lor distinctiv si cu aroma lor reconfortanta, capturand esenta autentica a traditiei pastelor italienesti.

Farmo a fost intotdeauna sinonim cu calitatea si gustul produselor sanatoase caracterizate prin absenta glutenului.
Selectia riguroasa a ingredientelor de inalta calitate, atentia si grija in preparare garanteaza alimente sigure, cu un gust excelent.

 
15 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 129006 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
  • Blog
Textura lor poroasa si forma lor unica torsionata le confera o capacitate remarcabila de a retine sosurile si aromele, transformand fiecare muscatura intr-o explozie de gust autentic italian.

Ne propunem sa aducem gustul la masa si sa convingem oamenii, inclusiv cei fara boala celiaca, ca o dieta fara gluten poate fi urmata fara dificultati, facilitand persoanelor cu boala celiaca sa conduca o gospodarie avand intreaga familie fericita cu consumul produselor fara gluten.

Sugestie de servire: Paste Gramigna cu Anghinare Marinate si Sos de Rosii Tomato Fritto Hida (Fara Gluten)

Ingrediente necesare:

· 250g paste Gramigna Farmo
· 200g anghinare marinate Cynara, taiate in bucati
· 1 catel de usturoi, maruntit
· 2 linguri de ulei de masline extra virgin Oro Bailen Picual
· 1 borcan sos de rosii Tomato Fritto Hida
· Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
· Parmezan ras pentru servire (optional)
· Patrunjel proaspat tocat pentru servire (optional)

Sugestii de servire:

1. Puneti o oala cu apa sa fiarba si adaugati putina sare. Cand apa da in clocot, adaugati Pastele Gramigna si gatiti-le conform instructiunilor de pe ambalaj, pana cand sunt al dente.
2. Intre timp, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati usturoiul maruntit si caliti-l usor pana cand devine auriu si aromat.
3. Adaugati anghinarele marinate taiate in bucati in tigaie si gatiti-le timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand, pentru a le incalzi usor.
4. Adaugati sosul de rosii Tomato Fritto Hida in tigaie si lasati-l sa fiarba la foc mic timp de 3-4 minute, amestecand din cand in cand.
5. Scurgeti pastele si adaugati-le in tigaie peste anghinarele marinate si sosul de rosii.
6. Condimentati cu sare si piper dupa gust si amestecati bine pentru a combina toate ingredientele si a imbraca pastele in sosul aromat.
7. Transferati pastele Gramigna cu anghinare marinate si sos de rosii in farfurii de servire si presarati parmezan ras si patrunjel tocat deasupra, daca doriti.
8. Servesteti imediat si bucurati-va de aceasta reteta delicioasa si fara gluten de Paste Gramigna cu anghinare marinate si sos de rosii Tomato Fritto Hida!

Ingrediente: faina de porumb 50% (UE), faina de orez brun 40% (UE/Extra UE), faina de orez alb, amidon de cartofi.

Cantitate neta: 250gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 353kcal/1497kj, Grasimi 1,4g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 78g din care zaharuri 0g, Fibre 2,2g, Proteine 6g, Sare 0,03g.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!