Farmo Faina fara gluten Fibrepan pentru prajituri 500gr Farmo

19,61 Lei
FiberPan Cake - pentru prepararea blatului de tort, pandispan si toate sortimentele de prajituri.

FibrePan este un mix exclusiv fara gluten pentru prepararea painii, blat pentru pizza, focaccia si deserturi.
Pentru cei carora le place sa-si testeze abilitatile in bucatarie, va prezentam gama FibrePan: noul tau partener pentru aventuri in bucatarie, te va ajuta sa creezi retete fantastice fara gluten. Gama include amestecuri de copt pentru paine, paste, prajituri si deserturi.
Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci si sa coci.
13 In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 129002 Ai nevoie de ajutor? 0752275719
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Faina fara gluten este un tip de faina care nu contine gluten, o proteina care se gaseste in grau, orz, secara si cereale inrudite. 
Glutenul este cel care confera aluatului elasticitatea si ajuta produsele de copt sa-si mentina forma. Cu toate acestea, pentru persoanele cu boala celiaca, sensibilitate la gluten sau alergie la grau, consumul de gluten poate duce la efecte adverse asupra sanatatii.

Ingrediente: amidon de porumb, zahar, sirop de glucoza din porumb pudra, lapte praf degresat, emulgatori: E472b, E477, ingrosatori: E1414, guma de guar, agenti de crestere: carbonat de sodiu, difosfat de sodiu, fibre din seminte de psyllium, aroma. 


Cantitate neta: 500gr. Tara de origine: Italia. Fara gluten. Poate contine urme de migdale.

Alergeni: Contine LAPTE.

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 377kcal/1599kj, Grasimi 1,2g din care acizi grasi saturati 0,7g, Glucide 90g din care zaharuri 46g, Fibre 0,5g, Proteine 1,2g, Sare 0,23g.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!