Numărul mare de comenzi din perioada aceasta poate duce la întârzieri în procesarea și livrarea coletelor. Tratăm cu prioritate fiecare comandă. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Orezul Baldo este cultivat in regiunea Balıkesir Gönen si este utilizat in principal pentru prepararea pilafului.
Este originar din Turcia și are cel mai mare bob dintre toate tipurile de orez.
Aspectul bobului este puțin translucid, deoarece conține mai puțin amidon decat celelalte tipuri de orez.
Pentru a identifica un orez Baldo original, trebuie sa fiti atenti la “bobul de creta din orez” – adica la albul excesiv din miezul bobului de orez.
Daca acest “bob de creta” este prea mare, acesta nu este un orez Baldo original, ci unul importat. Aceasta diferentiere apare de pe urma caracteristicilor solului in care este crescut.
Secretul gatitului unui orez baldo perfect consta in raportul apa – orez, precum si de timpul de fierbere. Ingrediente: 100% Orez Baldo. Cantitate neta: 1kg. Tara de origine: Turcia
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 344kcal/1458kj, Grasimi 0.5g din care acizi grasi saturati 0.5g, Carbohidrati 76,30g din care zaharuri 0.10g, Proteine 6.90g, Fibre 0g, Sare 0g.
In sfarsit, un orez adevarat! Foarte gustos. Trebuie spalat in 3-4 ape, dar este chiar bun. L-am pregatit cu supa de pui, a iesit un pilaf gustos, ca al bunica-mii!
Nsna,
In sfarsit, un orez adevarat! Foarte gustos. Trebuie spalat in 3-4 ape, dar este chiar bun. L-am pregatit cu supa de pui, a iesit un pilaf gustos, ca al bunica-mii!
RaspundeA fost util acest review?
Dan Sandu,
Bună! De ce îl spălați așa des ? Are amidon pe el ?