Sosul Hoisin, sau Haixian (se pronunta haixianjiang) este un sos chinezesc folosit ca dip. Uneori este folosit si pe post de condiment în marinade, preparate stir-fry sau tocane.
Cuvantul “hoisin” este o latinizare a cuvantului ce denumeste fructele de mare în limba cantoneza. Cu toate acestea, sosul Hoisin nu contine peste, sau alta vietuitoare marina.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Sosul Hoisin este folosit la prepararea mai multor retete traditionale chinezesti, cum sunt rata Peking, pachetele de primavara, porc mu shu, popiah si porc la gratar.
Sosul este popular si în tarile unde influenta culturala chineza a fost importanta, cum este Vietnam, unde sosul Hoisin este un condiment important, servit adesea la pho bo (supa de vita cu taitei, aromata cu anason stelat – una dintre specialitatile vietnameze) fie turnat direct în supa, fie folosit alaturi, ca dip în care se înmoaie bucatile de carne din supa. Mai este folosit si pentru a glazura puiul gatit în cuptor.
Ingrediente: zahar, carofi, pasta de soia(apa, soia, sare, faina de grau), apa, usturoi, sare, tofu(sare,soia), amidon de porumb modificat, colorant: E150a, condimente, conservant: E202.
Cantitate neta: 250gr. A se refrigera dupa deschidere. Tara de origine: China
Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 220kcal/922kj, Grasimi 1g din care acizi grasi saturati <0.50g, Glucide 50g din care zaharuri 35g, Proteine 1,9g, Sare 6.8g.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.