Ajvar este preparatul cunoscut drept „caviarul vegetal“ si face parte din bucataria traditionala sarbeasca, de unde s-a raspandit in Balcani.
Se serveste de obicei cu plescavita, dar poate fi consumat si ca atare cu paine proaspata sau prajita, ca sos pentru aperitive sau preparate la gratar.
Numele acestui amestec de legume provine din cuvantul turcesc „havyar“, care inseamna caviar. Si asta pentru ca ajvarul este considerat un veritabil caviar vegetal.
Ne identificam cu misiunea furnizorilor nostri, care considera ca viata trebuie sa fie traita prin experiente culinare.
Mancarea se invarte in jurul senzatiilor si emotiilor, iar crearea și degustarea unui fel de mancare hraneste sufletul si aduce fericire si placere.
Noi va oferim specialitati cu gust exotic, memorabile prin aromele pe care le au!
Ingrediente: ardei rosu copt (67%), vinete coapte (23%), ulei de floarea soarelui, sare, zahar, otet, usturoi.
Cantitate neta: 190 g.
A se depozita la loc uscat si racoros. Produs in Turcia.
Valoare energetica la 100 g produs: 334kJ / 81 kcal; Grasimi 4,9 g, din care saturate 0,7 g; Carbohidrati 6,0 g, din care zaharuri 6,0 g; Proteine 1,8 g, Sare 1,9 g.
Neacsu Ligi,
F bun. Concentrat și cu gust bun
RaspundeA fost util acest review?