Produse fara gluten

Glutenul este o familie de proteine care se afla in general in grau, orz, secara si spelta.
Numele sau provine de la cuvantul latin pentru “lipici”, deoarece confera fainii obtinute din aceste cereale o consistenta lipicioasa atunci cand este amestecata cu apa.
Aceasta proprietate asemanatoare lipiciului este cea care ofera painii capacitatea de a creste atunci cand este coapta si cea care confera painii acea textura masticabila si satisfacatoare.
Se gaseste in paine, dar si in bere, in pastele fainoase si in diferite produse de patiserie. De asemenea, poate fi gasit si in diverse mezeluri, in sosuri si mai ales in sosul de soia.

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0752275719

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!