Produse fara gluten

Glutenul este o familie de proteine care se afla in general in grau, orz, secara si spelta.
Numele sau provine de la cuvantul latin pentru “lipici”, deoarece confera fainii obtinute din aceste cereale o consistenta lipicioasa atunci cand este amestecata cu apa.
Aceasta proprietate asemanatoare lipiciului este cea care ofera painii capacitatea de a creste atunci cand este coapta si cea care confera painii acea textura masticabila si satisfacatoare.
Se gaseste in paine, dar si in bere, in pastele fainoase si in diferite produse de patiserie. De asemenea, poate fi gasit si in diverse mezeluri, in sosuri si mai ales in sosul de soia.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Amaizin ×

Suport clienti 9:00 - 17:00

0752275719 contact@eih.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!