File de ton in ulei de masline 120gr Aveiro
Autentica „Aroma de acasa” este ceea ce puteti gasi in aceasta conserva de ton gourmet produsa artizanal, care vine direct de pe coasta Portugaliei, din inima oceanului Atlantic.
File de ton in ulei de masline – un produs foarte gustos si usor de digerat. Descoperiti gustul complet nou al acestui ton, a carui carne este prelucrata artizanal, cu multa dragoste si pasiune, in cadrul unei afaceri de familie care dateaza din anul 1928.
Imbogatit cu ulei de masline pentru un gust desavarsit, aceasta delicatesa isi va gasi cu siguranta locul in dieta oricarui gourmand.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Acest tip de carne are un continut scazut de calorii. Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare.
Tonul este foarte bine absorbit de organism, iar acest lucru ajuta la construirea masei musculare. Din aceasta cauza, tonul a castigat popularitate in randul sportivilor.
Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar.
Trebuie sa reamintim ca anumiti reprezentanti ai pestilor marini pot acumula metale grele in corpul lor, mercurul fiind unul dintre aceste metale. Din pacate, tonul este unul dintre ei.
Tipul de peste ton folosit in aceasta conserva este Skipjack, cunoscut si sub denumirea de Ton dungat. Aceasta varietate de ton este de dimensiuni mici si nu traieste foarte mult, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai siguri pesti ton din punct de vedere al continutului de mercur.
Este preferabil ca atunci cand cumparati orice tip de peste marin, proaspat sau congelat, sa luati peste de dimensiuni mici. Acest lucru va indica faptul ca durata lui de viata a fost mai scurta si, prin urmare, nu a avut timp sa acumuleze o cantitate mare de mercur in corpul sau.
Ingrediente: ton 65%, ulei de masline 34%, sare. Productie artizanala.
Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g.
Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 702 kJ / 167 kcal; Grasimi 6,3 g, din care saturate 0,9 g, din care polinesaturate 0,5 g; Carbohidrati 0 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 28 g, Sare 1 g.
File de ton Ventresca in ulei de masline BIO 120gr Aveiro
Autentica „Aroma de acasa” este ceea ce puteti gasi in aceasta conserva de ton gourmet produsa artizanal, care vine direct de pe coasta Portugaliei, din inima oceanului Atlantic.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti.
Ce este Ventresca de ton?
Este fileul obtinut din burta tonului si este considerat o adevarata delicatesa, fiind in realitate cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Are o textura cremoasa si un gust foarte fin!
Acest file de ton este bogat in proteine si grasimi sanatoase, fiind deosebit de popular in randul sportivilor.
Uleiul de masline organic, cu aroma sa catifelata si fina, mangaie si completeaza intr-un mod senzational aroma acestui ton de inalta calitate.
Cu o textura cremoasa si gust foarte fin, Ventresca de ton se poate consuma ca atare pe o felie de paine prajita, in diverse salate sau in orice alta combinatie in care puteti sa puneti in valoare textura sa cremoasa.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Acest tip de carne are un continut scazut de calorii.
Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare.
Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar.
Trebuie sa reamintim ca anumiti reprezentanti ai pestilor marini pot acumula metale grele in corpul lor, mercurul fiind unul dintre aceste metale. Din pacate, tonul este unul dintre ei.
Tipul de peste ton folosit in aceasta conserva este Skipjack, cunoscut si sub denumirea de Ton dungat. Aceasta varietate de ton este de dimensiuni mici si nu traieste foarte mult, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai siguri pesti ton din punct de vedere al continutului de mercur.
Este preferabil ca atunci cand cumparati orice tip de peste marin, proaspat sau congelat, sa luati peste de dimensiuni mici. Acest lucru va indica faptul ca durata lui de viata a fost mai scurta si, prin urmare, nu a avut timp sa acumuleze o cantitate mare de mercur in corpul sau.
Ingrediente: ton Ventresca 65%, ulei de masline bio 34%, sare. Productie artizanala.
Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g.
Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1214 kJ / 292 kcal; Grasimi 21 g, din care saturate 3,8 g; Carbohidrati 0 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 25 g, Sare 1,5 g.
Ton solid in ulei de masline BIO 120gr Aveiro
Autentica „Aroma de acasa” este ceea ce puteti gasi in aceasta conserva de ton gourmet produsa artizanal, care vine direct de pe coasta Portugaliei, din inima oceanului Atlantic.
Ton solid in ulei de masline extra virgin BIO – un produs foarte gustos si usor de digerat. Descoperiti gustul complet nou al acestui ton, a carui carne este prelucrata artizanal, cu multa dragoste si pasiune, in cadrul unei afaceri de familie care dateaza din anul 1928.
Imbogatit cu ulei de masline bio pentru un gust desavarsit, aceasta delicatesa isi va gasi cu siguranta locul in dieta oricarui gourmand.
Tonul este printre cele mai remarcabile tipuri de fructe de mare din ocean, fiind pretuit de mancaruri si venerat de nutritionisti. Acest tip de carne are un continut scazut de calorii. Acesta este motivul pentru care este foarte popular in randul persoanelor care adera la o nutritie adecvata si urmaresc sa aiba o silueta corespunzatoare.
Tonul este foarte bine absorbit de organism, iar acest lucru ajuta la construirea masei musculare. Din aceasta cauza, tonul a castigat popularitate in randul sportivilor.
Nu este de neglijat faptul ca acest tip de carne contine o cantitate mare de vitamine diferite, cum ar fi vitaminele B6, A, E, D. Aceste vitamine au un efect pozitiv asupra functionarii sistemului nervos si imunitar.
Trebuie sa reamintim ca anumiti reprezentanti ai pestilor marini pot acumula metale grele in corpul lor, mercurul fiind unul dintre aceste metale. Din pacate, tonul este unul dintre ei.
Tipul de peste ton folosit in aceasta conserva este Skipjack, cunoscut si sub denumirea de Ton dungat. Aceasta varietate de ton este de dimensiuni mici si nu traieste foarte mult, ceea ce il face sa fie unul dintre cei mai siguri pesti ton din punct de vedere al continutului de mercur.
Este preferabil ca atunci cand cumparati orice tip de peste marin, proaspat sau congelat, sa luati peste de dimensiuni mici. Acest lucru va indica faptul ca durata lui de viata a fost mai scurta si, prin urmare, nu a avut timp sa acumuleze o cantitate mare de mercur in corpul sau.
Ingrediente: ton 65%, ulei de masline extra virgin organic 34%, sare.
Productie artizanala. Tara de origine: Portugalia. Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara.
Cod cu naut si ceapa in ulei de masline 120gr Aveiro
Un produs premium manufacturat artizanal - PREMIUM HAND MADE!
Acest produs provine din Aveiro, oras care este renumit ca fiind Venetia Portugaliei! Un loc pe care daca inca nu l-ati vizitat, trebuie neaparat sa o faceti!
Printre multitudinea de lucruri minunate pe care le puteti vedea in Aveiro, in mod obligatoriu trebuie sa gustati si unul dintre felurile de mancare preparate cu vedeta gastronomiei portugheze, codul sau binecunoscutul Bacalhau!
O combinatie splendida care se poate prezenta ca fiind un fel de mancare in sine. Uleiul de masline combina perfect aroma celor doua ingredinete principale: cod si naut.
Marea dragoste pentru mancare a portughezilor ii determina sa pregateasca combinatii delicioase, pline de arome si savoare precum acest produs.
Cand il veti gusta, veti simti un amestec de emotii si arome care te va teleporta in inima Portugaliei.
Ingrediente: 42% cod, 28% naut, 27% ulei de masline, 2% ceapa, sare. Productie artizanala.
Cantitate neta: 120 g. Masa uscata: 78 g.
Ambalaj cu cheita, pentru o deschidere usoara. Tara de origine: Portugalia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 1261 kJ / 305 kcal; Grasimi 28 g, din care saturate 3,9 g; Carbohidrati 0 g, din care zaharuri 0 g, Proteine 13 g, Sare 1,6 g.
Scrie un review